Pareri Doppelherz Aktiv Substante Vitale pentru Par. Rezumat prospect.

Doppelherz Aktiv Substante Vitale pentru Par, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,62.

1. Sentiment Pozitiv - 2,20
2. Sentiment Negativ- 0,70
3. Sentiment Neutru - 2,10

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Doppelherz Aktiv Substante Vitale pentru Par (versiune beta) (VERIFICA AICI PRETUL!)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,53
Certitudine - 0,31
Grad de inhibitie - 0,13
Pareri Doppelherz Aktiv Substante Vitale pentru Par

Emotia parerilor referitoare la Doppelherz Aktiv Substante Vitale pentru Par (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,53

Doppelherz Aktiv Substante vitale pentru par + Zinc + extract de mei ajuta ca parul tau sa arate stralucitor, contribuind la sanatatea acestuia.

Vitaminele au un rol esential in structura firului de par, conferindu-i acestuia rezistenta si stralucire. De asemenea, ele mentin sanatatea scalpului, prevenind formarea matretii si aparitia diverselor dermatite.

Un par sanatos si bogat este nu numai estetic, ci si usor de ingrijit si intretinut, fiind un accesoriu natural si necostisitor.

Capsulele Doppelherz Aktiv Substante vitale pentru par + Zinc + extract de mei sunt un ajutor esential pentru ingrijirea parului tau, atunci cand ai un stil de viata activ care te expune la diferiti factori externi nocivi, precum poluarea, fumul sau razele UV.

Compozitie Doppelherz Aktiv Substante Vitale pentru Par per capsula contine:
  • 5 mg zinc, 
  • 300 µg biotina, 
  • 9 mg acid pantotenic, 
  • 1 mg vitamina B6, 
  • 150 mg extract de mei, 
  • 500 mg ulei din germeni de grâu.

Meiul
este un remediu natural folosit de femei inca din cele mai vechi timpuri datorita mineralelor pe care le contine. Cariopsele de mei contin proteine, grasimi si numeroase substante minerale, intre care P, Mg, Fe si vitamina A. Unul dintre mineralele importante pe care le contine meiul este Mg organic, care intra in peste 300 de reactii biochimice din organismul nostru. Acesti micronutrienti structurali redau stralucirea si frumusetea parului. 

Biotina (vitamina H) este de nelipsit in formulele de ingrijire a parului. Aceasta substanta vitala are rol de intarire si de stimulare a formarii cheratinei, ceea ce duce la cresterea viguroasa a firelor de par. In plus, biotina va preveni incaruntirea parului. 

Zincul,
in calitate de cofactor pentru numeroase enzime, este esential pentru diviziunea celulelor. Prin urmare, el intervine si in formarea si cresterea parului.

Vitamina B6 este necesara organismului pentru valorificarea albuminei. Acidul pantotenic este indispensabil pentru metabolismul grasimilor si al hidratilor de carbon. Deoarece el intervine in eliberarea de energie din alimente este, impreuna cu alte vitamine ale grupului B, indispensabil pentru cresterea celulelor. 

Acest fapt este deosebit de important pentru celulele cu un ritm de crestere mai rapid, cum ar fi acelea din radacina parului. Prin urmare, un aport corespunzator de Vitamina B6 reprezinta premisa unei dezvoltari sanatoase a parului.

Uleiul din germeni de grau contine acizi grasi polinesaturati. Acestia intervin in procesul de formare a celulelor, inclusiv a celor din zona radacinii firului de par .

Mod de administrare Doppelherz Aktiv Substante Vitale pentru Par: 1 capsula zilnic, cu suficient lichid, fara a o mesteca.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.