Pareri FEMIBION 1 pretul Sarcinii Sanatoase. Rezumat prospect.

FEMIBION 1, parerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,59.

1. Sentiment Pozitiv - 2,20
2. Sentiment Negativ- 0,60
3. Sentiment Neutru - 2,20

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la FEMIBION 1 (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,32
Certitudine - 0,54
Grad de inhibitie - 0,17
femibion 1 pareri forumuri mamici

Emotia parerilor referitoare la FEMIBION 1 (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,58

Conform informatiilor din prospect, Femibion 1 conține in compozitie o combinație de substanțe nutritive alese corespunzător, inclusiv un amestec de folat (Metafolin și acid folic) extrem de important, dezvoltat special pentru faza de planificare și primul trimestru de sarcină.

Folatul (acid folic și Metafolin) contribuie atât la procesul de diviziune celulară cat si la creșterea țesutului matern în timpul sarcinii. 

Placenta îi oferă fătului toate substanțele nutritive esențiale. Corpul uman are nevoie de folat deoarece acesta contribuie atât la creșterea țesutului matern în timpul sarcinii, cat si la procesul de diviziune celulară.

Femeile însărcinate au cerințe ridicate pentru anumite substanțe nutritive, deoarece în această perioadă trebuie să îi asigure și bebelușului tot ce are nevoie. 

O atenție deosebită este necesară pentru a asigura aportul suficient de folat.

Suplimentele de acid folic cresc nivelul de folat al mamei. Nivelul scăzut de folat al mamei reprezintă unul dintre factorii de risc în dezvoltarea defectelor de tub neural la fătul în dezvoltare. 

S-a demonstrat prin numeroase studii clinice că nivelul scăzut de folat matern este un factor de risc important pentru apariția defectelor de tub neural.

De aceea, li se recomandă femeilor un supliment zilnic de 400 µg acid folic, timp de minimum o lună înainte de și până la trei luni după concepere. 

Compozitie FEMIBION 1
  • Acid folic 
  • Metafolin
  • Iod 
  • Vitamina B1, vitamina B2 si Biotina
  • Vitamina B6, vitamina B12 
  • Niacina si acidul pantotenic
  • Vitamina C
  • Vitamina E

METAFOLIN este o formă specială de folat, dezvoltată și brevetată de Merck, care nu mai trebuie transformată în corp, ci este disponibilă direct. Metafolin este marcă înregistrată a Merck KGaA, Darmstadt, Germania.

Iodul din compozitia suplimentului Femibion 1 contribuie la productia normala de hormoni tiroidieni si la functionarea normala a glandei tiroide.

Iar combinatia de Vitamina B1, Vitamina B2 si Biotina contribuie la metabolismul energetic normal si la functionarea optima a sistemului nervos.

Mod de administrare Femibion 1: 1 tabletă pe zi cu apă, preferabil la masa principală.

Nu depășiți doza zilnică recomandată.

În general, este întotdeauna important sa ai un stil de viata sanatos si o dieta variata si echilibrata; aceste aspecte trebuie tratate cu o atentie deosebita atunci cand intentionezi sa ramâi însarcinata si pe durata sarcinii.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.