Pareri KUDZU ROOT 500mg capsule evacuarea toxinelor. Rezumat prospect.

KUDZU ROOT 500mg, parerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,62.

1. Sentiment Pozitiv - 2,10
2. Sentiment Negativ- 0,90
3. Sentiment Neutru - 2,00

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la KUDZU ROOT 500mg (versiune beta) (VERIFICA PRETUL!)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,55
Certitudine - 0,29
Grad de inhibitie - 0,18
pareri forum swanson kudzu root

Emotia parerilor referitoare la KUDZU ROOT 500mg (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,60

Conform informatiilor din prospect, radacina plantei Kudzu se utilizeaza de sute de ani în medicina traditionala chineza deoarece are efect: antiinflamator, antispastic, diaforetic, antifebril, calmant, de combatere a intoxicatiilor cu alcool, de reducere a tensiunii arteriale.

La sfârsitul anilor 1980 oamenii de stiinta din America au început sa analizeze planta kudzu din punct de vedere medicinal.

Multumita acestei plante, serotonina si dopamina raman in sange pentru mai mult timp si astfel sporeste sentimentul de bucurie în mod natural, ceea ce este un ajutor important în lupta contra dependentelor.

Extractul de Kudzu ajută și în tratamentul dependenței de nicotină, deci este recomandat celor care doresc să renunțe la fumat.

Chinezii folosesc extractul de Kudzu pentru calmarea durerilor de cap, a țiuitului în urechi, a răcelii, gripei, afecțiunilor gastrointestinale.

În plus, Kudzu Root reduce tensiunea arterială, previne dezvoltarea afecțiunilor cardiace, a arterosclerozei, îmbunătățește circulația sângelui, previne cancerul de sân, sindromul premenstrual, osteoporoza, degenerarea proceselor metabolice la nivelul țesutului osos.

Efectele extractului din rădăcină de Kudzu sunt bune și asupra menținerii frumuseții la femei, în combaterea simptomelor provocate de apariția menopauzei la cele care au trecut de o anumită vărstă. 

De asemenea, Kudzu creșete capacitatea de învățare, vindecă tulburările de memorie, are proprietăți extrogene și anticancerigene.

Administrarea capsulelor din radacina kudzu este recomandat persoanelor care au urmatoarele simptome:
  • dependenta de alcool
  • dependenta de nicotina
  • acumularea toxinelor în ficat (cauzata de alcool, medicamente, alimentatie inadecvata)
  • hipersensibilitate sau apatie
  • circulatie deficitara la nivelul membrelor si creierului
  • indigestie
  • extenuarea generala a organismului
  • simptome de menopauza

Mod de administrare KUDZU ROOT 500mg: doza zilnică recomandată este de 1 capsulă. 

A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate și lumina excesivă. Nu depăşiţi doza zilnică recomandată! Nu lăsaţi la îndemâna şi la vederea copiilor mici!

A se administra cu prudență copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează, precum și în caz de afecțiuni renale și hepatice severe. 

Radacina de Kudzu poate interacționa cu estrogeni, antiaritmice, hipotensoare, hipoglicemiante la administrare concomitentă.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.