Pareri MIERE MANUKA MGO 250+ antibiotic natural eficient. Informatii prospect.

MIERE MANUKA MGO 250+, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,60.

1. Sentiment Pozitiv - 2,10
2. Sentiment Negativ- 0,50
3. Sentiment Neutru - 2,40

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la MIERE MANUKA MGO 250+ (versiune beta) (VERIFICA PRETUL!)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,37
Certitudine - 0,57
Grad de inhibitie - 0,15

Emotia parerilor referitoare la MIERE MANUKA MGO 250+ (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
pareri forum miere manuka mgo 250
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,61

Mierea de Manuka este o miere imunostimulatoare si imunomodulatoare cu efect antibiotic, antimicotic si antimicrobian.

Mierea de manuka este o miere monoflora, unica in lume , rezultatata din adunarea si prepararea de catre albinute din florile arborelui de Manuka (Leptospermum Scoparium). Aces arbore de Manuka creste numai in insulele salbatice si nepoluate din Noua Zeelanda.

Mierea de Manuka a atras în mod deosebit atenţia lumii medicale datorită proprietăților sale antibacteriene neobișnuite.

Puterea vindecătoare a mierii de Manuka se datorează unui compus, dihidroxiacetona care se regăsește în concentrații foarte mari în florile de Manuka, arbore originar din Noua Zeelanda.

Mierea de Manuka posedă o activitate antibacteriană ce nu poate fi regăsită în niciun alt tip de miere, fapt confirmat de cei 20 de ani de cercetări, printre care și studiile făcute de Prof. dr. Molan, biochimist la Universitatea Waikato din Noua Zeelandă. 

Spre deosebire de mierea crudă obișnuită, mierea de Manuka are un conținut extrem de ridicat de MGO (metiglioxal), o substanță activă, ceea ce o califică pentru utilizare în scop medical.

Cercetările au aratat că mierea de Manuka are proprietăți foarte puternice: antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii și antifungice, fiind extrem de eficientă în susținerea sistemului imunitar și ameliorarea unei mari varietăți de probleme de sănătate.

Mierea de Manuka este testata in laborator si este clasificata si comercializata mai multe categorii in functie de factorul MGO, factorul unic al mierii de Manuka, este o componenta terapeutica care are menirea de a indica eficienta antibacteriana a acestui produs apicol:
  • Mierea MGO 100+ sau UMF 10+ - nivel de intretinere, este indicata pentru sustinerea sistemului imunitar in afectiuni usoare si de scurta durata sau recente (raceli, dureri de gat, etc).
  • Mierea MGO 250+ sau UMF 15+ - nivel util - este indicata pentru tratarea infectiilor cu microorganisme bacteriene si fungice. Se recomanda un tratament cu 3-4 lingurite de miere pe zi urmat de un tratament de mentinere de 1 lingurita pe zi.
  • Mierea MGO 400+ sau UMF 20+ - nivel superior cu activitate foarte ridicata - se recomanda mai ales in cazul afectiunilor acute sau cronice, care au fost tratate anterior si care au o rezistenta sporita la tratamente.
  • Mierea MGO 550+ sau UMF 25+ - nivel maxim de activitate - se recomanda in cazurile unor infectii foarte rezistente.

Efectele benefice ale Mierii de Manuka MGO 250+

Mierea de Manuka are în mod natural un conţinut bogat în Metilglioxal (MGO™), substanţă responsabilă pentru efectul antibacterian al acestui produs apicol. 

Conținutul de Metilglioxal (MGO™) din acest tip de miere este de MGO 250+, adică minim 250 mg/kg.

Mierea MGO 250+ este indicată pentru susținerea sistemului imunitar și tratarea infecțiilor cu microorganisme bacteriene și fungice. 

Mod de administrare Mierea Manuka MGO 250+: se recomandă un tratament cu 3-4 lingurițe de miere pe zi urmat de un tratament de menținere cu 1 linguriță pe zi.

Se recomanda un tratament de minim 1 luna, dupa care se refac analizele.

Se recomanda apoi un tratament de mentinere de 1 lingurita/zi pentru inca 2-3 luni. Acesta va ajuta la stimularea sistemului imunitar si reducerea riscului de recidiva.

Mierea de Manuka consumata intern NU este indicata a se administra la copii sub 18 luni. Este important ca femeile insarcinate si care alapteaza sa ceara avizul medicului inainte de a folosi mierea de Manuka.

Mierea de Manuka in Diabet. Studiile clinice au aratat ca mierea de Manuka este o solutie mai buna decat zaharul pentru diabetici, insa persoanele suferind de diabet trebuie intotdeauna sa consulte doctorul inainte de a introduce mierea in dieta lor.

In concluzie, se pare ca mierea de Manuka este antibioticul viitorului. Este cea care poate sa reduca puterea de expresie a proteinelor de suprafata bacteriana, impiedicand astfel legatura cu fibronectina umana. 

Va rezulta astfel un biofilm de cea mai inalta calitate. In acest fel infectiile de tot felul vor fi eliminate, mierea de Manuka fiind o miere curativa cu proprietati unice in lume.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.