Pareri NANOXYN Alpha. Opiniile consumatorilor. Rezumat prospect.

Nanoxyn Alpha antixodant natural, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,7; Obiectivitate comentarii 2,3; Acuratete 0,59.

1. Sentiment Pozitiv - 2,00
2. Sentiment Negativ- 0,90
3. Sentiment Neutru - 2,10

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Nanoxyn Alpha (versiune beta) (VEZI PRETUL AICI!)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,58
Incredere - 0,32
Grad de inhibitie - 0,16
Pareri NANOXYN Alpha pretul oxigenarii celulare eficiente

Emotia parerilor referitoare la Nanoxyn Alpha (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,54
Anticipare - 0,51

Conform informatiilor din prospect, Nanomaterialul patentat nanoSOF din compozitia NANOXYN Alpha conține 83,88% Oxigen și permite transportul ingredientelor esențiale la nivel celular, crescând in acest mod cu mult nivelul de absorbție al nutrienților și antioxidanților.

Antioxidantul natural Nanoxyn Alpha furnizeaza mari cantități de O2 la nivel celular ce favorizează o funcționare mai bună pentru: inima, creier, ficat, si piele. 

Scopul principal al lui Nanoxyn Alpha este sa livreze Oxigen si NUTRIENTE la nivel celular prin a le conecta la structura sa de NANOCARBON. 

Studiile arata ca nivelurile crescute de Oxigen si Nitrogen ar putea promova o circulatie periferica mai buna, un nivel de colesterol sanatos, energie sporita, un metabolism îmbunatatit si regenerare celulara. 

Va conduce la o functionare mai buna a inimii si a ficatului, iar în acelasi timp îti va îngriji si pielea.

Conform producatorului o sigura tableta de Nanoxyn Alpha cu o greutate de 430 mg are un nivel de 6000 al indicatorului ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity = capacitatea de absorbtie a radicalilor din oxigen), ceea ce acopera necesarul de supliment antioxidant pentru o zi întreaga al unei persoane.

Nanoxyn Alpha contine tablete cu eliberare lenta pe parcursul a 24 de ore, asigurând faptul ca se elibereaza treptat în corp exact cantitatea optima de suplimente antioxidante de-a lungul zilei, fara a exista riscul de supradozaj.

Si in final va prezentam si o analiza de sentiment a novoilor consumatoruilor extrase in opiniile legate de NANOXYN ALPHA cu specificatia ca aceasta analiza este in varianta alpha (adica experimemtala).

Ingrediente compozitie NANOXYN ALPHA:

1) Carbune vegetal nanometric (distribuit pe straturi concentrice) (nanoSOF) – 60 mcg / tableta 

2) Extract de vin rosu si seminte de struguri – 180 mg / tableta (30 mg de extract de vin rosu si 150 mg de extract de seminte de struguri) 

3) Extract de frunze de maslin – 250 mg / tableta 

Ingredientul inovator folosit în Nanoxyn Alpha este nanoSOF, care este produs integral din sâmburi uscati de masline, pe baza unei tehnologii patentate. Componenta nanoSOF are proprietati antioxidante când este dispersata în apa sau într-un amestec de suplimente antioxidante naturale. 

Principala proprietate nanoSOFeste sa actioneze ca un catalizator de mari dimensiuni, având un efect de multiplicare si potentare a actiunii antioxidantilor naturali ce provin din fructe, legume, vitamine si suplimente antioxidante naturale.

Extract de vin rosu si seminte de struguri are proprietati antioxidante constau în componente bioactive numite fenoli, care includ: resveratrol, acizi fenolici, antocianine si flavonoide. Aceste componente au proprietati binecunoscute de mentinere a unui sistem imunitar sanatos si de asigurare a unei bune circulatii sangvine.

Componenta bioactiva din frunzele de maslin este oleuropeina, cu o capacitate antioxidanta ridicata, care aduce beneficii substantiale în ceea ce priveste sanatatea, în sensul ca sprijina organismul în lupta cu bacteriile.

Mod de administrare Nanoxyn Alpha: 1 tableta de Nanoxyn pe zi cu un pahar mare de apa, preferabil dimineata.

Pentru efecte vizibile se recomandarea administrarea timp de 3 luni a suplimentului Nanoxyn Alpha. (AICI VEZI PROMOTIILE!)

Nevoile consumatorilor care si-au exprimat opinia referitoare la NANOXYN Alpha:
Caracterul practic - 58%
Provocare - 52%

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.