Pareri Pozitive Velasmooth Pro tratament împotriva celulitei, singurul aprobat de FDA.

Clinica de dermatologie estetică DermaLife vă oferă posibilitatea de a vă remodela corpul cu Velasmooth Pro, un aparat pentru tratementul celulitei despre care vom incerca sa ne facem o parere.

Acesta este primul dispozitiv non-invaziv, demonstrat clinic ca fiind cel mai eficient în tratarea celulitei şi reducerea circumferinţei corporale.

La clinica de dermatologie estetica DermaLife Bucuresti beneficiati de servicii medicale oferite cei mai buni specialisti in dermatologie si medicina estetica, care va ofera solutii pentru o paleta vasta de probleme si nevoi dermato-estetice.

Velasmooth Pro este o soluţie testată pentru zone de tratament multiple: coapse, fese, şolduri, braţe, gât, aripioare, abdomen. Sistemul a obținut certificatul CE medical pentru tratarea celulitei şi a remodelării corporale.
Pareri Tatament Celulita cu Velasmooth Pro

De asemenea, este primul aparat care are certificatul FDA (Food and Drug Administration) pentru reducerea circumferinţei corpului şi reducerea celulitei.

Asta, intr-o piaţă plina pana la refuz de echipamente neomologate, periculoase sau ineficiente.

Pernutele de celulita reprezinta retentie în exces din cauza dezechilibrului dintre estrogen, cel care creste retentia si progesteron care stimuleaza eliminarea. O serie de alte afectiuni endocrine care se manifesta prin dereglari ale nivelelor normale de hormoni genereaza sau agraveaza celulita.

Clinica DermaLife vă propune in premiera un echipament dotat cu radiofrecvenţă bipolară, vacuum, IR şi mobilizarea mecanică, care funcţionează coordonat pentru rezultate optime.

Sistemul acționează cu ajutorul tehnologiei revoluţionare elos şi tratează atât ţesuturile profunde, asigurând o reducere măsurabilă a straturilor de grăsime - circumferinţa - cât şi straturile superioare ale pielii, determinând reducerea celulitei.

Cum funcţionează aparatul Velasmooth Pro? Velasmooth Pro combină frecvenţa radio bipolară (RF) cu energiile luminoase infraroşii, potenţialul electric negativ şi manipularea mecanică a ţesuturilor.

Combinaţia sinergică de energii RF cu cele infraroşii creşte difuzarea oxigenului intracelular, prin încălzirea pielii

Vacuumul şi rolele special concepute manipulează şi netezesc pielea pentru a facilita livrarea sigură a energiei către ţesuturi într-un mod cât mai eficient.

Cum vă ajută Velasmooth Pro in lupta cu celulita?  

Ei  bine, rezultatul final reprezintă creşterea metabolismului energiei depozitate (prin procesul de lipoliză) creşterea drenajului limfatic şi reducerea stratului de grăsime.

Velasmooth Pro reduce circumferinţa corpului şi celulita – îmbunătăţeşte textura pielii prin remodelare corporală

Este non-invaziv, fără tratamente neconfortabile inutile

Velasmooth Pro foloseşte o metodă sigură şi eficientă si se combină uşor cu alte terapii estetice

Parere medicala unanima este ca Velasmooth Pro ajuta la combaterea celulitei fără a folosi o metodă chirurgicală.