Pareri UNTURA de BURSUC, capsule imunostimulatoare din medicina ruseasca. Info prospect.


Untura de bursuc Sustamed, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,58.

1. Sentiment Pozitiv - 2,20
2. Sentiment Negativ- 0,80
3. Sentiment Neutru - 2,00

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Untura de bursuc (versiune beta) (VERIFICA PRETUL!)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,57
Certitudine - 0,31
Grad de inhibitie - 0,13
pareri forum untura de bursuc supliment rusesc

Emotia parerilor referitoare la Untura de bursuc (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Anticipare - 0,54

Proprietatile benefice ale unturii de bursuc sunt date de substantele bio­logic active pe care bursucul le acumuleaza în orga­nism, pentru mentinerea vietii si a sanatatii, în timpul celor patru luni de hibernare (de la sfârsitul lunii noiembrie pâna la începutul lunii martie), fara mân­care si apa.

În compozitia grasimii de bursuc se evi­dentiaza o cantitate mare de vitamine, acizi orga­nici si macronutrienti: vitaminele A, E, K, PP, complexul B (B2, B3, B5, B6, B9, B12), tocoferol, acid folic, carotenoizi etc.

Concentratia mare de acizi grasi polinesaturati (Omega 3, Omega 6 si Omega 9) face untura de bursuc benefica în afectiunile cauzate de nivelul ridicat de colesterol din sânge, pe care-l eli­mina din organism.

Untura de bursuc se utilizeaza in medicina populara ruseasca de peste 200 de ani, recunoscandu-i-se proprietatile bactericide, antiinflamatorii, imunostimulatoare si revigorante.

Untura de bursuc are o puternica actiune bactericida si purificatoare asupra plamanilor si a tractului respirator, fiind utila in caz de de tuse seaca sau uscata sau chiar in afectiuni mai grave, precum: bronsitele cronice ale fumatorilor sau formele incipiente de astm sau tuberculoza pulmonara.

Untura de bursuc ajuta, de asemenea, in caz de epuizare generala a organismului, afectari ale mucoasei gastrice si duodenale, nivel scazut de hemoglobina in sange.

Consumul grasimii de bursuc stimuleaza circulatia sângelui, stimuleaza pro­cesul de vindecare al tesuturilor deteriorate, ajuta la dezvoltarea hormonilor steroizi, accelereaza meta­bolismul proteinelor, au un rol important în sistemul de reproducere feminin si masculin (sinteza hormo­nilor masculini si feminini, cu efecte benefice mai ales asupra spermatogenezei) si ajuta la sinteza de proteine naturale (colagen si cheratina).

Uleiul din germeni de grau, introdus in compozitia unuturii de bursuc de la Sustamed in calitate de component suplimentar, imbogateste untura de bursuc cu vitamina E, care contribuie la protejarea organismului impotriva stresului oxidativ si asigura pastrarea nutrientilor pentru un termen mai indelungat.

Avand un continut ridicat de alfa-tocoferol (termen care in limba greaca inseamna “aducator de fertilitate”), uleiul din germeni de grau stimuleaza functia reproductiva si sexuala a omului si protejeaza, in acelasi timp, sistemul cardiovascular.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii