CISTIFLUX A18 pareri produs natural tratamentul cistitei. Informatii din prospect.

CISTIFLUX A18 de la Sofar, parerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,61.

1. Sentiment Pozitiv - 2,30
2. Sentiment Negativ- 0,80
3. Sentiment Neutru - 1,90

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la CISTIFLUX A18 (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,52
Certitudine - 0,30
Grad de inhibitie - 0,17
pareri forumuri cistiflux a18 infectii urinare

Emotia parerilor referitoare la CISTIFLUX A18 (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,55

Conform informatiilor din prospect, dispozitivul medical Cistiflux A18 este indicat ca si adjuvant in tratamentul cistitei precum si in profilaxia infectiilor de tract urinar necomplicate, prevenind aderarea bacteriilor la uroteliu si deci eliminarea acestora prin urina.

Cistiflux A18 previne aderarea bacteriilor la uroteliu si ajuta la eliminarea acestora prin urina. Cotine extracte naturale de afin rosu, recomandat in tratarea infectiilor urinare.

Compozitie CISTIFLUX A18 per plic:
  • Proantocianidine  de tip A (din afin rosu) 18mg,
  • Fructoza,
  • Maltodextrina aroma de fructe de padure,
  • Acid citric,
  • Steviol glucozidic,
  • Sfecla rosie,
  • Dioxid de siliciu.

Cistiflux A este o metoda naturala de combatere a cistitei,atat ca si terapie complementara la antibioterapie cat si ca profilaxie a infectiilor urinare necomplicate datorita proprietatilor recunoscute ale PAC (proantocianidinele).

Afinul rosu este utilizat mai ales ca si adjuvant in prevenirea infectiilor recurente ale tractului urinar.

Beneficiile sale sunt date de proantocianidinele care impiedica aderarea bacteriilor uropatogenice la mucoasa vezicii urinare.

Aceste tulpini uropatogenice se bazeaza pe capacitatea fimbriilor de tip P de aderare in vederea colonizarii mucoasei, primul pas spre un proces infectios.

PAC, in special cele de tip A prezente in afinul rosu, conform studiilor in vivo si in vitro actioneaza la nivel molecular.inhiband fimbriile de tip P, impiedicand astfel bacteriile sa adere de celule si sa le colonizeze.

Afinul rosu (cranberry) contine anumite fitochemicale in special proantocianidinele (PAC) care ajuta la eliminarea tulpinilor bacteriene uropatogenice, in special bacteria E.Coli, prin urina prevenind aderarea acesteia de peretii vezicii urinare.

Mod de administrare CISTIFLUX A18: Un plic de 2 ori pe zi  intr-un pahar cu apa, intre mese dimineata si seara inainte de culcare, cu vezica golita.

Pentru a stimula urinarea si deci elimina bacteria,trebuie sa consumati minim 1.5-2 litri de apa pe zi.

Precautii si contraindicatii CISTIFLUX A18: 

Afinul rosu poate interactiona cu antagonisti ai vitaminei K (warfarina) reducand astfel metabolizarea acesteia prin intermediul citocromului CYP 2C9.

Pentru pacientii care urmeaza tratament cu acest medicament, Cistiflux A18 se administreaza doar sub supraveghere medicala pentru a preveni riscul de sangerare.

Consumul excesiv de CISTIFLUX A18 poate avea efecte laxative.

Pretul unei cutii cu 14 plicuri de Cistiflux A18 era la momentul analizei de aproximativ 25 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.