Inscrieri Perform a+ 2018. CV pe mail resurse umane Antibiotice SA.

S-a dat drum la inscrieri pentru „Perform a+”, proiect intiat si sustinut de Antibiotice SA, care are drept scop atragerea de personal specializat si de noi colaboratori catre domeniul cercetare-dezvoltare.

Daca vrei sa testezi o cariera in industria farmaceutica, esti o persoana pasionata si dornica sa invete mai mult, atunci inscrie-te in programul "Perform a+" si vei invata alaturi de specialisti ce inseamna sa fii farmacist performant intr-o companie farmaceutica de top si vei participa activ la sesiuni de practica in Laboratoarele de Cercetare.

La final, cei mai buni cursanti au sansa sa se alature echipei Antibiotice SA.

acte inscriere perform a+ antibiotice

Programul de formare "Perform a+" se adreseaza studentilor anului V, rezidentilor si doctoranzilor. Acesta se va derula in perioada 10 mai - 26 iunie 2018, cu frecventa saptamanala, urmand ca numarul de ore efectuate sa fie echivalate cu ore de practica.

Pentru a te inscrie la "Perform a+" va trebui sa trimit pe email, in perioada 16 aprilie - 27 aprilie 2018 la adresa resurse.umane@antibiotice.ro urmatoarele acte:
  • CV
  • Scrisoare de intentie
  • Adeverinta care sa ateste media anului IV/anul de rezidentiat
  • Recomandare de la un cadru didactic, cu avizul Conducerii Facultatii de Farmacie
  • Copie dupa Diploma de licenta (conditie care se aplica rezidentilor)

Doar studentii// rezidentii selectati vor fi contactati pentru participarea la cursuri.

Finalisti Perform a+ vor prezenta lucrari prin care sa demonstreze asimilarea informatiilor practice si teoretice dobandite, aplicativ, pe teme de cercetare stabilite sub directa indrumare a coordonatorilor proiectului.

Pentru a-si putea sustine tezele, studentii farmacisti vor fi instruiti si se vor documenta referitor la rigorile si elementele esentiale ale fiecarei etape de dezvoltare a unui medicament, de la conceptul de produs nou, pana la obtinerea dosarului pentru Autorizatia de Punere pe Piata.