LISTA Doctori Maternitatea MedLife Eva Brasov. CV-uri medici.

CV Dr. Andreea Fleancu este, din 2012, medic primar radiologie și imagistică medicală, doctor în științe medicale.

A absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” Bucureşti. 

Din anul 2000, medicul Fleancu are competență în ecografie generală, iar din 2005, are competență în imagistica sânului. 

În cadrul maternității MedLife „Eva”, Dr. Andreea Fleancu face ecografii și sonoelastografii mamare. 

Dr. Andreea Fleancu poate fi găsită, pe bază de progra - mare, în cadrul cabinetului 4, în fiecare zi de luni, între orele 14:00 și 17:00. 
lista programari doctori maternitatea eva brasov

CV Dr. Carmen Pascu este, din 1998, medic primar pediatru, cu competență în ecografie generală și pediatrică.

Are experiență practică de 20 de ani la Spitalul Clinic de Copii Brașov, în cadrul secției Boli digestive și al compartimentului Primiri urgențe. 

În cadrul Maternității MedLife „Eva”, doctorul Carmen Pascu face ecografii transfontanelare, abdominale, ale șoldului, ale părților moi, testiculare. 

Oferă consultații, în cadrul cabinetului 4, în fiecare marți, între orele 15:00 și 17:00. 

CV Dr. Gabriel Lostun este medic specialist ORL și chirurgie cervico-facială și doctorand. El s-a specializat în patologia pediatrică clinică și chirurgicală în cadrul Spitalului „Marie Curie” din București. 

Dr. Lostun are experiență în tehnicile chirurgi - cale clasice, precum și în cele de coblație și de radiofrecvență. 

De asemenea, s-a specializat în chirurgia plastică – ORL – otoplastii. În octombrie 2014, a realizat în premieră la MedLife Brașov o operație prin care a reușit inserția de aeratoare transtimpanale unui copil. 

Din septembrie 2015, Dr. Lostun a introdus, în cadrul Clinicii „Eva”, screeningul auditiv prin măsurarea otoemisiunilor acustice. 

Pentru consultații ORL, inclusiv pentru testul auditiv pentru nou-născuți, el poate fi găsit la Maternitatea „Eva” în zilele de luni, între orele 17:30 și 20:00, și în zilele de miercuri, între orele 18.00 și 20:00.