Pareri BIOMICIN urinar A20 capsule sănătatea tractului urinar. Informatii prospect.

BIOMICIN urinar A20 Fares, părerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate cu recomandări și opinii despre Biomicin urinar contraindicații, Biomicin urinar e coli, Biosept pentru infecții urinare:

1. Sentiment Pozitiv - 2,20
2. Sentiment Negativ- 0,70
3. Sentiment Neutru - 2,10

Stilul limbajului utilizat in părerile referitoare la Biomicin urinar (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,36
Certitudine - 0,55
Grad de inhibitie - 0,12

Emotia parerilor referitoare la Biomicin urinar A20 (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Incredere - 0,61
Pareri Forumuri Biomicin-Urinar A20

Conform informatiilor din prospect, Biomicin urinar A20  de la FARES contribuie eficient la apararea împotriva microorganismelor la nivelul tractului genito-urinar (atât feminin cât si masculin), având un spectru larg de actiune.

Ce este BIOMICIN urinar A20 și pentru ce se folosește


Biomicin urinar A20 ajuta la calmarea iritatiilor la nivelul tractului urinar si duce la calmarea senzatiilor neplacute aparute la urinare.

Compozitie capsule moi Biomicin urinar A20:
  • Ulei de floarea soarelui 150 mg
  • Ulei esential de sovârv (Origani aetheroleum) 60 mg
  • Ulei esential de ienupar (Juniperi aetheroleum) 20 mg
  • Ulei esential de scortisoara (Cinnamomi aetheroleum) 10 mg
  • Ulei esential de cimbru de cultura (Thymi aetheroleum) 10 mg

In Germania produse continând ulei esential de cimbru exista pe piata cel putin din 1976. Prezenta timolului (gasit de catre Caspar Neumann în 1719) în pondere însemnata, confera uleiului de cimbru o eficienta actiune de aparare a organismului împotriva  microorganismelor, având un spectru foarte larg.

Scortisoara contine un ulei esential bogat în aldehida trans-cinamica si eugenol. În studii stiintifice in vitro uleiul a dovedit efecte de aparare a organismului împotriva microorganismelor de tip fungic si bacterian.

Sovârvul contine un ulei esential bogat în terpene, în special carvacrol si timol. Uleiul de Sovârv prezinta potential de aparare împotriva bacteriilor în tractul urinar cuprinzând un spectru larg de actiune care include bacterii, fungi si chiar si virusuri. Uleiul esential de sovârv distruge învelisul lipidic viral fapt care nu mai permite aderarea acestora la alta celula gazda.

Fructele de ienupar contin un ulei esential bogat în a-pinen, b-mircen si sabinen. Datorita compozitiei sale, uleiul esential de ienupar stimuleaza irigarea organelor urinare, având un bun efect diuretic si acvaretic (diureza fara pierdere de electroliti). In plus uleiul de ienupar optimizeaza contractiile musculaturii netede la nivel urinar.

Mod de administrare  BIOMICIN urinar A20: 

Copii 10-14 ani: câte 1 capsula de 2 ori pe zi, la 1 ora dupa masa.

Copii peste 14 ani si adulti: câte 1 capsula de 3 ori pe zi, la 1 ora dupa masa.

Durata unei cure cu Biomicin Urinart este de aproximativ 10-15 zile.

La recomandarea medicului se pot administra 3-4 capsule pe zi, timp de 20 de zile. Administrarea se poate relua dupa o pauza de 2 saptamâni.

ATENTIONARI! Nu se recomanda în caz de ulcer gastro-duodenal, gastrita, copiilor sub 10 ani. Nu se administreaza  BIOMICIN urinar A20 pe stomacul gol.

BIOMICIN urinar A20 nu se recomanda femeilor însarcinate datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine.

Nu se recomanda mamelor care alapteaza datorita faptului ca substantele active trec în laptele matern si pot modifica gustul laptelui.

Pentru un efect mai puternic si ma rapid, capsulele moi Biomicin Urinar -A20 se pot asocia cu capsule Diurosept -U68 si ceai Diurosept -U60/U62, tinctura Diurosept -U69, sau capsule Biosept -A5.

VERIFICA AICI PRETUL!

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI