Pareri BONFLOR IMUNO inca din prima zi de viata a nou-nascutilor. Rezumat Prospect.

BONFLOR IMUNO de la Fiterman, parerea recenziilor si review-urilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,62.

1. Pareri Pozitive - 2,30
2. Pareri Negative- 0,70
3. Sentiment Neutru - 2,00

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la picaturi BONFLOR IMUNO (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,45
Certitudine - 0,51
Grad de inhibitie - 0,15
pareri forum bonflor imuno picaturi fiterman

Emotia parerilor referitoare la BONFLOR IMUNO (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,57

Potrivit datelor din prospect, Bonflor Imuno picaturi este un supliment alimentar pe baza de bacterii lactice (Bifidobacterium animalis lactis) si vitamina D, care poate fi administrat inca din prima zi de viata a nou-nascutilor.

Bonflor Imuno are actiune complexa de sustinere a functiei imunitare si a bunei functionari a sistemului digestiv.

Bifidobacterium animalis lactis este una dintre tulpinile de probiotice cel mai intens studiate si sigure, care a fost identificata si izolata din tubul digestiv al sugarilor alaptati la san.

In principal Bonflor Imuno picaturi asigura o colonizare eficienta a intestinului la copiii:
  • nascuti prematur, cu greutate mica la nastere deoarece la acesti copii bariera de aparare intestinala nu este suficient dezvoltata, acestia fiind mai sensibili in cazul contactarii unor bacterii rele (patogene) care afecteaza sanatatea;
  • nascuti prin operatia de cezariana, la care nu are loc contactul bebelusului cu bacteriile lactice benefice din vaginul mamei. La acestia este necesar un aport suplimentar de Bifidobacterium animalis lactis, ce favorizeaza dezvoltarea unei flore intestinale sanatoase;
  • alimentati cu formule de lapte praf sau celor carora li s-a intrerupt alaptarea la san si li s-a diversificat alimentatia;
  • care urmeaza un tratament cu antibiotice.

Compozitie picaturi Bonflor Imuno:
  • 1 miliard UFC: Bifidobacterium animalis lactis, 
  • 12,5 micrograme colecalciferol (vitamina D ), 
  • antioxidant (tocoferol acetat), 
  • caprilic/ capric trigliceride.

Mod de administrare BONFLOR IMUNO in functie de indicatii:

1) Pentru dezvoltarea florei intestinale benefice: Bonflor Imuno picaturi se administreaza incepand cu prima zi de viata: 5 picaturi de 2 ori pe zi sau 10 picaturi in doza unica, zilnic.

2) Pentru reechilibrarea florei intestinale perturbate de tratamentul cu antibiotice: Bonflor Imuno picaturi se administreaza incepand cu prima zi de administrare a antibioticului: 5 picaturi ori 2 ori pe zi sau 10 picaturi in doza unica, la distanta de 2-3 ore de antibiotic.

Se administreaza Bonflor Imuno inca 7 zile dupa terminarea administrarii antibioticului.

3) Pentru normalizarea consistentei scaunelor: Bonflor Imuno picaturi se administreaza pe perioada episodului diareic si inca 5 zile dupa incheierea acestuia, pentru reechilibrarea florei intestinale sanatoase: 5 picaturi de 2 ori pe zi sau 10 picaturi in doza unica, zilnic.

4) Pentru sustinerea functiei imunitare: Bonflor Imuno picaturi se administreaza incepand cu prima zi de viata: 5 picaturi x 2 ori/zi sau 10 picaturi in doza unica, zilnic.

Administrarea se face pe o perioada indelungata.

5) Pentru suplimentarea vitaminei D (la copii in perioada de crestere, rahitism, hipocalcemie, hipofosforemie): Bonflor Imuno picaturi se administreaza incepand cu prima saptamana de viata, zilnic, pana la varsta de 1 an, cate 5 picaturi de 2 ori pe zi sau 10 picaturi in doza unica.

In al doilea si al treilea an de viata se recomanda administrarea a 10-20 picaturi pe zi, mai ales in sezonul rece (din luna septembrie pana in luna aprilie inclusiv).

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.