Pareri Hydraplenish Plus MSM cu BioCell Collagen. Rezumat prospect.

Hydraplenish Plus MSM, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,62.

1. Sentiment Pozitiv - 2,10
2. Sentiment Negativ- 0,70
3. Sentiment Neutru - 2,20

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Hydraplenish Plus MSM (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,44
Certitudine - 0,56
Grad de inhibitie - 0,19
pareri forumuri Hydraplenish Plus MSM cu BioCell Collagen

Emotia parerilor referitoare la Hydraplenish Plus MSM (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Incredere - 0,57

Formula complexa Hydraplenish Plus MSM  ajuta la mentinerea aspectului tanar al pielii si sustinerea sanatatii articulatiilor.

BioCell Collagen contine colagen hidrolizat tip II, acid hialuronic si sulfat de condroitina cu masa moleculara mica, pentru absorbtie intestinala rapida, eficienta si stabilizare la nivel articular

Ingestia de BioCell Colagen, un nou extract din cartilaj sternal liofilizat de pui; imbunatateste microcirculatia si reduce semnele de imbatranire a pielii.

Efectele noului extract din cartilaj sternal liofilizat de pui, cu o masa moleculara mica, BioCell Collagen, in imbunatatirea simptomelor asociate osteoartritei: un studiu randomizat, dublu orb, controlat.

Hydraplenish Plus MSM ajuta la imbunatatirea structurii si mobilitatii articulatiilor prin participarea la refacerea cartilajelor (colagenul hidrolizat are o absorbtie intestinala rapida, ceea ce duce la depunerea lui in cartilajul articular) si la formarea condrocitelor (70% din structura cartilajului este colagen).

Colagenul hidrolizat este un supliment sigur, este foarte bine absorbit si stimuleaza celulele articulatiilor sa sintetizeze colagen, ceea ce îmbunatateste structura si functionalitatea articulara si contribuie de asemenea la reducerea durerilor

Acest supliment natural participa si la imbunatatirea structurii si aspectului pielii (elasticitate si hidratare) prin mentinerea cantitatii dorite de colagen si elastina: reducerea actiunii enzimei hialuronidaza.

Hydraplenish Plus MSM imbunatateste circulatia sangvina si contribuie la reducerea formarii cheloidului in leziuni ale pielii produse de arsuri, interventii chirurgicale, traumatisme

Compozitie Hydraplenish Plus MSM:
  • BioCell Collagen (Colagen hidrolizat tip II, Condroitina, Acid hialuronic) - 1000 mg
  • MSM (Metilsulfonilmetan) (OptiMSM) - 500 mg
  • Sodiu - 15 mg

Mod de administrare Hydraplenish Plus MSM:
  • Intretinere: cate 2 capsule/zi
  • Intensiv: cate 4 capsule/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate. 

La momentul analizei de sentiment, o cutie cu 60 capsule de Hydraplenish Plus MSM avea pretul de aproximativ 108 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.