Pareri MASTRELLE MENO 2 pretul echilibrului hormonal la menopauza. Rezumat Prospect.

MASTRELLE MENO 2, parerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,60.

1. Sentiment Pozitiv - 2,20
2. Sentiment Negativ- 0,80
3. Sentiment Neutru - 2,00

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la MASTRELLE MENO 2 (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,34
Certitudine - 0,55
Grad de inhibitie - 0,12
Pareri MASTRELLE MENO 2 supliment menopauza

Emotia parerilor referitoare la MASTRELLE MENO 2 (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Anticipare - 0,53

Potrivit informatiilor din prospect, Mastrelle Meno II, capsule este un supliment alimentar care imbunatateste echilibrul hormonal la menopauza si post-menopauza.

Mastrelle  Meno II, capsule este un produs complex care datorita compozitiei inovative restabileste echilibrul hormonal la menopauza, sustine sanatatea sistemului osos, protejeaza sistemul cardiovascular si imbunatateste elasticitatea pielii si fortifica parul.

Ingrediente compozitie MASTRELLE MENO 2:
  • 200mg/capsula extract uscat de seminte de soia (Glycine max) standardizat in izoflavone corespunzator la 80 mg izoflavone
  • 2 mg/capsula Vitamina B6 – 143% DZR/VNR*
  • 12mg/capsula Vitamina E – 100% DZR/VNR*
  • 15µg (600 UI) /capsula Vitamina D3 – 300% DZR/VNR*
  • 45µg/capsula Vitamina K2-MK7 – 100% DZR/VNR*
  • 200mg/capsula Lactat de calciu, corespunzator la 36mg calciu ionic – 4,5% DZR/VNR*

Vitamina B6 contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si reducerea starii de oboseala, iar prin reglarea activitatii hormonale sustine actiunea tuturor celorlalte ingrediente active.

Vitamina B6 este deseori denumita vitamina „antistres”, deoarece reduce efectele negative ale stresului asupra sistemului nervos, ajutând la reglarea somnului si a bunei dispozitii.

Prin aportul de izoflavone din soia, vitamine si calciu, Mastrelle Meno II se adreseaza tuturor tulburarilor care intervin in perioada menopauzei.

Combinatia unica de extract standardizat de soia, vitamina K2-MK7, lactat de calciu si vitamina D3 contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos si reducerea riscului de fracturi, prin incetinirea procesului de pierdere de masa osoasa si cresterea densitatii osoase (datorita stimularii absorbtiei calciului si favorizarii mineralizarii).

Asocierea dintre extractul standardizat de soia, vitamina E si vitamina K2-MK7 protejeaza sistemul cardio-vascular si reduce riscul de ateroscleroza.

Actiunea se datoreaza implicatiei izoflavonelor din soia in reducerea nivelului colestrolului, a vitaminei K2-MK7 in preventia calcifierii de pe artere si a vitaminei E in protejarea organismului de stresul oxidativ.

Mod de administrare MASTRELLE MENO 2: 1 capsula pe zi, in cure prelungite (minim 3 luni).

Atentie! Nu se recomanda administrarea produsului de catre femeile cu cancer mamar, ovarian si uterin.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.