Pareri MaxiMag Cardio cu Paducel si Talpa-gastei. Informatii prospect.

MaxiMag Cardio, parerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,59.

1. Sentiment Pozitiv - 2,30
2. Sentiment Negativ- 0,80
3. Sentiment Neutru - 1,90

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la MaxiMag Cardio (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,56
Certitudine - 0,33
Grad de inhibitie - 0,17
maximag cardio pareri forumuri

Emotia parerilor referitoare la MaxiMag Cardio (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,57

Potrivit datelor din prospect, MaxiMag Cardio este un supliment alimentar recomandat pentru protejarea sistemului cardiovascular.

MaxiMag Cardio contine in compozitie paducel pentru sustinerea circulatiei sanguine si relaxare, talpa gastei pentru buna functionarea a aparatului cardiovascular si magneziu si vitamina B6 pentru reducerea oboselii si a extenuarii.

Ingrediente MaxiMag Cardio per 1 comprimat de 1200 mg:
  • magneziu 375 mg
  • extract de Paducel 100 mg; 
  • extract de Talpa-gastei 50 mg; 
  • vitamina B6 1,4 mg

Paducelul sustine circulatia sanguina si are efect calmant, relaxant. Produsele pe baza de paducel sunt indicate în cazurile de angina pectorala, hipertensiune arteriala, nevroze cardiace, insomnii, oboseala, iritabilitate.

Talpa-gastei sustine buna functionare a aparatului cardiovascular. Combinatia celor doua plante mentine sanatatea inimii.

Specialistii recomanda talpa gastii pentru tratarea diverselor afectiuni, dintre care cele mai cunoscute sunt: insomnii, tulburarile de menopauza, afectiuni cardiace de origine nervoasa, calmeaza starile de sufocatie si astm, dereglari ale sistemului nervos vegetativ, astenii, stari depresive, regleaza tensiunea arteriala.

Magneziul si vitamina B6 contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, la functionarea normala a sistemului nervos si la mentinerea sanatatii psihice.

Mod de administrare MaxiMag Cardio: 1 comprimat zilnic.

A nu se utiliza de catre femeile însãrcinate sau care alapteaza.

La momentul analizei de sentiment a parerilor clientilor, pretul unei cutii cu 30 comprimate de MaxiMag Cardio era de aproximativ 23 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.