Dr. Ionut Leahu Biografie specialist de renume in IMPLANTURI dentare.

WIKI. Dr. Ionuț Leahu nu este doar un specialist in implanturi dentare de renume, ci deţine 4 clinici stomatologice în Bucureşti unde oferă servicii integrate de stomatologie de cea mai înaltă calitate.

În toate cele 4 clinici stomatologice, aparatura de ultima generație este cea care îl ajută pe dr. Ionuț Leahu și pe echipa inalt calificata sa să obțină cele mai bune rezultate pentru sănătatea voastra dentară.

Conform CV-ului Dr. Ionuţ Leahu, a absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF Carol Davila Bucureşti. 

Medicul Ionuţ Leahu a urmat unul dintre cele mai bune programe de master în implantologia dentară – Master Course of Implant Dentistry – în Nurenberg, Germania. 
biografie profesionala dr ionut leahu stomatolog antreprenor

Pentru că vrea să fie mereu la curent cu ultimele noutăți în stomatologie participă frecvent la multiplele cursuri şi specializări atat în ţară cat şi în străinătate.

Dr. Leahu a construit în jurul său o echipa de medici de excepție. În clinicile sale găsești tehnologii performante, pe care le foloseşte pentru rezultate cât mai bune pentru pacienţii lui.

De aceea a adunat în Clinicile Dr.Leahu servicii integrate de stomatologie, pentru ca pacienții să găsească la un loc tot ce au nevoie.

Fiind ambasador Bredent fast&fixed, sistem de implanturi dentare germane, Dr. Ionut Leahu este lider de opinie pentru colegii săi medici.

La Clinicile Dr. Leahu Bucuresti-Pitesti ai parte de servicii de implantologie digitalizate, rapide si eficiente, care includ proceduri complexe, nedureroase si la preturi corecte! 

In cei 7 ani de activitate, peste 22.000 de pacienti (romani si straini) au trecut pragul acestor clinici datorita raportului pret-calitate.

Daca ai nevoie  de refacerea unei intregi arcade, sistemul revolutionar Sky Fast&Fixed de la Bredent este solutia ideala!

Iar in cazul unei restaurari complete a danturii, va fi nevoie de o dubla interventie Sky Fast&Fixed ce va creste, automat, costurile operatiei (mai multe implanturi dentare).

Deoarece implantul dentar reprezinta o solutie pe termen lung, putand dura chiar si o viata (daca este inserat si intretinut corespunzator), nu face rabat la calitatea acestuia!

Pareri si opinii Dr. Ionut Leahu:
  • Atentia acordata aspectelor mentionate de pacienti in legatura cu starea de sanatate: 4,3
  • Promptitudinea raspunsului in situatii critice: 4,3
  • Oferirea informatiilor medicale pe intelesul pacientilor : 4,4
  • Sprijinirea atitudinii pozitive a pacientilor: 4,2
  • Disponibilitatea in relatia cu pacientii: 4,4
  • Disponibilitatea in relatia cu apartinatorii: 4,3