HepatoHelp pareri Fosfolipide pentru sanatatea ficatului de la Evital, Informatii din prospect

HepatoHelp, parerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,61.

1. Sentiment Pozitiv - 2,30
2. Sentiment Negativ- 0,90
3. Sentiment Neutru - 1,80

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la HepatoHelp (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,32
Certitudine - 0,55
Grad de inhibitie - 0,13
Hepatohelp pareri forum capsule cu fosfolipide pentru ficat

Emotia parerilor referitoare la HepatoHelp (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Incredere - 0,53

Potrivit datelor din prospect, suplimentul HepatoHelp ajuta ficatul sa ramana sanatos in ciuda agesiunilor zilnice precum oboseala, fumatul, alcoolul sau medicamentele datorita combinatiei optime de fosfolipide si colina, Vitamina E si un complex de Vitamine B.

HepatoHelp este indicat a se administra persoanelor expuse stresului fizic si psihic, consumului de alcool, poluarii, fumatului, aditivilor alimentari

Colina este o vitamina (vitamina B4) care nu este distrusa la caldura sau umiditate, dar lumina, alcalinitatea si oxigenul o afecteaza.

Impiedica depunerea colesterolului pe peretii arteriali si contribuie la eliminarea substantelor toxice si a metabolitilor inutili acumulati in organism, inlesneste functiile ficatului (ajutand la eliminarea toxinelor din organism).

Colina ajuta la functionarea normala a ficatului. Una din consecintele deficientei de colina este dezvoltarea in timp a steatozei hepatice (ficatul gras).

Fosfolipidele contribuie la mentinerea integritatii hepatocitelor in urma efectului toxic al factorilor zilnici (consumul de alcool, poluarea, fumatul, aditivii alimentari, stresul fizic si nervos etc).

Fosfolipidele sustin functiile celulare dependente de membrana si au efect anti-oxidant, anti-inflamator, anti-fibrozant, de regenerare, reparatie membranara si de protectie.

Conform datelor clinice, tratamentul cu fosfolipide are efecte pozitive asupra integritatii hepatocitelor la pacientii cu steatoza hepatica (ficat gras) indusa de consumul de alcool.

Mod de administrare HepatoHelp Evital: 1 capsula moale / zi, minim 6 luni

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.