INTHELINE Crema de Slabit pareri. 2,5% acid gliciretinic pretul reducerii grasimii nedorite.

Intheline Crema de Slabit, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,4; Obiectivitate comentarii 2,6; Acuratete 0,57.

1. Sentiment Pozitiv - 2,10
2. Sentiment Negativ- 1,00
3. Sentiment Neutru - 1,90

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Intheline (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,57
Certitudine - 0,34
Grad de inhibitie - 0,18
Intheline Crema de Slabit pareri forum

Emotia parerilor referitoare la Intheline Crema de Slabit (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Anticipare - 0,53

Conform prospectului Crema Intheline are efecte locale, adica doar pe suprafata pe care este aplicata. Astfel extractul de lemn dulce permite ingredientelor sa penetreze pielea pâna la celulele grasimii.

Si nu in ultimul rand  Crema de slabit Intheline dizolva grasimile locale iar prin aplicarea regulata a acesteia creste sansele de acoperire a zonelor cu probleme imbunatatind elasticitatea pielii.

După teste ce au durat mai mult de o lună, cercetatorii de la Universitatea Padua, din Italia au descoperit că volumul de depozite de grăsime din jurul coapselor s-a redus destul de mult la utilizatorii care au aplicat crema în fiecare zi (care conține in compozitie 2,5% acid gliciretinic).

În concluziile studiului clinic, ei au descris următoarele: „o reducere semnificativă în grosimea stratului de grăsime s-a obținut în cazul subiecților participanti la stusdiu care au folosit crema ce conține acid gliciretinic în comparație cu ceilalți subiecți care au aplicat o cremă placebo pe coapse și care nu au obținut rezultate.”

Compozitie ingrediente Crema de Slabit Intheline : aqua, isoamyl laurate, cocos nucifera seed butter, cetearyl alcohol, caprylic/ capric triglyceride, glycyrrhetinic acid, glyceryl stearate citrate, glycerin, glyceryl stearate, glyceryl caprylate, capsicum frutescens fruit extract, helianthus annuus seed oil, rosmarinus officinalis leaf oil, juniperus communis fruit oil, tocopheryl acetate, menthol, rhodiola rosea root extract, xanthan gum, citrus limon peel oil, cupressus sempervirens oil, sodium phytate, piper nigrum fruit oil, gaultheria procumbens leaf oil, citric acid, sodium anisate, sodium levulinate, limonene, linalool, citral, citronellol.

Efectul acidului gliciretinic (lemnului dulce) pe grosimea stratului subcutanat de grăsime este legat probabil de stratul de 11 beta-hidroxisteroidului dehidrogenezei la nivelul celulelor grăsimii.

Concluzia studiului este ca acidul griciretinic (lemnul dulce) este eficient în reducerea acumulării locale de grăsime.

Lemnul dulce este o plantă ce crește în climatul mediteranean. Aceasta reduce cortizolul și ajută astfel la arderea grăsimii subcutanate. 

Lemnul dulce este un ingredient important care este transferat prin intermediul cremei de slăbire Intheline în țesutul subcutanat și afectează nivelul de celule de grăsime subcutanată și reduce în mod eficace grăsimea locală nedorită.

Mod de utilizare Crema Intheline:

Aceasta crema trebuie să fie aplicată pe părțile corpului unde doriți să pierdeți din grăsime, frecând-o pe piele în mișcări în sensul acelor de ceasornic. 

Aplicați presiune cu mâna, dar nu atât de multă încât să vă provoace durere. 

Cu toate acestea, ar trebui să aplicați presiune pentru ca ingredientele active din cremă să penetreze pielea și să ajungă în depozitele de grăsime. 

Frecarea ar trebui să fie puternică și lentă.

Este important să te concentrezi pe procesul de aplicare a cremei și așadar, pe tine. Acesta este momentul perfect de a petrece timp singur(ă) și de a te concentra pe sănătatea ta. 

Prin mișcările circulare, vei stimula circulația sângelui și în plus, vei ajuta la aplicarea substanțelor active care contribuie la detoxifierea corpului.

Crema Intheline trbuie folosita în mod regulat pentru a obține cele mai bune rezultate.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.