NeuroTORR pareri capsule pe baza de Ginkgo Biloba. Rezumat prospect.

Torrent Pharma NeuroTORR, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,59.

1. Sentiment Pozitiv - 2,20
2. Sentiment Negativ- 0,80
3. Sentiment Neutru - 2,00

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la NeuroTORR (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,58
Certitudine - 0,33
Grad de inhibitie - 0,09
neurotorr capsule pareri forumuri ginkgo biloba

Emotia parerilor referitoare la NeuroTORR (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Anticipare - 0,53

Conform prospectului suplimentul alimentar NeuroTORR, capsule contine in compozitie extract standardizat din frunzele arborelui Ginkgo biloba, originar din Asia.

Ginkgo biloba este una dintre cele mai utilizate plante, efectele benefice ale acesteia fiind binecunoscute in traditia popoarelor asiatice, in special in China, unde se foloseste de sute de ani.

Frunzele arborelui Ginkgo biloba contin un numar mare de substante bioactive, dintre care cele mai importante sunt flavonoidele si terpenele lactonice (ginkogolide si bilobalide).

NeuroTORR se recomanda a se administra ca si supliment alimentar in simptomele care apar in cadrul manifestarilor de dementa, datorita afectarii organice degenerative si tulburarilor de flux sanguin cerebral (tulburari de memorie, tulburari de atentie, stari depresive).

NeuroTORR se recomanda in simptomele care apar in cazul tulburarilor circulatiei sanguine la nivel cerebral:vertij, tinitus, cefalee.

Ginkgolidele continute de frunzele arborelui Ginkgo sunt un grup de substante unice, strict specifice, principala lor actiune constand in inhibarea factorilor de agregare plachetara.

Compozitie NeuroTORR: Stabilizator:lactoza monohidrat; capsula:gelatina; extract hidroalcoolic uscat din frunze de Ginkgo biloba originar din Asia , standardizat sa contina minimum 24% glicozide flavonice si 6% terpene lactonice 120 mg; agenti antiaglomeranti: talc si stearat de magneziu

Mod de adminstrare NeuroTORR capsule:

Cate 1 capsula de 1-2 ori pe zi,in timpul meselor principale.

Capsulele se vor inghiti intregi cu o cantitate adecvata de lichid.

Se recomanda monitorizarea atenta a nivelului glicemiei la asocierea suplimentului alimentar cu medicatia antidiabetica.

NeuroTORR poate interactiona cu anticoagulante, antiagregant-plachetare, agenti trombolitici, heparine cu masa moleculara redusa, anticonvulsivante, insulina, inhibitori ai monoaminoxidazei, antiinflamatoare nonsteroidiene, diuretice tiazidice la administrarea concomitenta.

La momentul analizei pretul unei cutii cu 20 capsule de NeuroTORR era de aproximativ 37 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.