NEUROVERT pareri capsule memorie si atentie. Informatii Prospect.

NEUROVERT Forte, parerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,62.

1. Sentiment Pozitiv - 2,30
2. Sentiment Negativ- 0,60
3. Sentiment Neutru - 2,10

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Neurovert (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,37
Certitudine - 0,56
Grad de inhibitie - 0,18
pareri neurovert forum pastile de memorie

Emotia parerilor referitoare la Neurovert (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Anticipare - 0,53

Potrivit informatiilor disponibile in prospect, Neurovert este un supliment natural recomandat a a se administra persoanelor care au probleme in ceea ce priveste capacitatea de concentrare, memorare si atentie, cauzate de stari de oboseala si extenuare fizica sau psihica.

Neurovert pastile de memorie este un supliment natural alcatuit din ingrediente 100% naturale care are o actiune eficienta de mentinere a functiei cerebrale si de imbunatatire a performantelor intelectuale.

Neurovert ajuta la reducerea oboselii si a extenuarii fizice si psihice si contribuie la mentinerea circulatiei normale a sangelui la nivel central si periferic.

Datorita extractului din frunze de Ginkgo biloba pe care il contin, capsulele Neurovert contribuie la mentinerea unei bune circulatii a sangelui, atat la nivel central, cat si la nivel periferic.

Compozitie NEUROVERT per capsula:
  • Citicolina 200 mg
  • Acid alfa lipoic 100 mg
  • Extract de Bacopa monnieri 50 mg
  • Fosfatidilserina 50 mg
  • Extract de Ginkgo biloba 40 mg
  • Extract de Salvia officinalis 30 mg

Majoritatea studiilor clinice cu Bacopa monnieri au investigat efectele sale asupra cogniţiei, memoriei, anxietăţii şi/sau depresiei pacienţilor sănătoşi voluntari sau a pacienţilor suferinzi de Alzheimer.

Un studiu prospectiv din 2011 realizat cu 39 de pacienţi cu Alzheimer a arătat faptul că administrarea zilnică, timp de şase luni, a unui extract din bacopa monnieri standardizat în glicozide a determinat o îmbunătăţire semnificativă a unor arii variate incluzând atenţia, orientarea, poziţionarea în spaţiu şi timp, scrisul, cititul şi înţelegerea pacienţilor.
Frunzele de Ginkgo biloba sunt renumite pentru proprietatile lor terapeutice si in medicina traditionala, fiind folosite de mii de ani pentru tratarea tulburarilor circulatorii si pentru imbunatatirea activitatii memoriei.

In plus, pentru ca sunt bogate in antioxidanti, frunzele de Ginkgo biloba distrug radicalii liberi care pot modifica ADN-ul si contribuie la imbatranirea organismului.

Neurovert pastile de memorie contine si alte substante active precum lecitina din soia, extractul de salvie sau uleiul de floarea soarelui, ingrediente care sporesc actiunea acestui supliment asupra sustinerii memoriei si a activitatii cerebrale.

Citicolina din pastile de memorie Neurovert stimuleaza biosinteza fosfolipidelor structurale in membranele neuronale si contribuie la mentinerea atentiei si a memoriei.

Suntem de parere ca datorita compozitiei sinergice, pastilele de memorie Neurovert ajuta la mentinerea functiei cerebrale.

Mod de administrare Neurovert: Oral cate o capsula pe zi.

Capsula se inghite intreaga, cu un pahar cu apa, dupa masa

La momentul analizei de sentiment a opiniilor pretul unei cutii cu 30 capsule de Neurovert era de aproximativ 139 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.