NIVEA Urban Skin Detox pareri cosmetice care lupta cu efectele mediului urban asupra tenului.

NIVEA Urban Skin Detox, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,59.

1. Sentiment Pozitiv - 2,20
2. Sentiment Negativ- 0,70
3. Sentiment Neutru - 2,10

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la NIVEA Urban Skin Detox (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,56
Certitudine - 0,36
Grad de inhibitie - 0,16
pareri forumuri nivea urban detox cosmetice eficiente

Emotia parerilor referitoare la NIVEA Urban Skin Detox (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,55

Conform producatorului gama NIVEA Urban Skin Detox este compusa din primele produse de îngrijire ale companiei care contracarează efectele mediului urban asupra tenului.

Datorită formulei sale complexe cu acid hialuronic, antioxidanți, extract de ceai verde bio, FPS 20 și argilă albă, tenul tău va primi hidratare pentru 48 ore și va fi protejat eficient împotriva influențelor negative din exterior. Rezultatul va fi un ten catifelat, cu aspect sănătos.

Acidul hialuronic este ingredientul esențial pentru hidratarea intensă. Astfel, tenul devine mai catifelat și mai puțin predispus la riduri.

Antioxidanții întăresc bariera naturală de protecție a tenului și în acest fel îl ajută să lupte împotriva efectelor poluării și a radicalilor liberi.

Combină cele două creme NIVEA Urban Skin Detox cu una dintre cele 3 măști de față ce detoxifiază pielea în doar 1 minut de la aplicare și vei fi pregătită de orice aventură urbană.

Crema de zi NIVEA Urban Skin Defence hidratează intens tenul și îl protejează de factorii nocivi din mediul exterior cum ar fi poluarea sau razele UVA/UVB.

Oferind hidratare pentru 48 ore, formula de îngrijire a cremei este îmbogățită cu acid hialuronic, antioxidanți și extract de ceai verde bio. Formula ușoară oferă tenului hidratare intensă, protecție și o senzație de prospețime.

Crema de noapte NIVEA Urban Skin Detox are grijă de tenul tău în timpul nopții și îl ajută să arate sănătos, radiant și catifelat dimineața.

Oferindu-i 48 ore de hidratare, crema detoxifiantă de noapte conține acid hialuronic, antioxidanți și extract bio din ceai verde. În plus, textura sa ușoară reîmprospătează tenul cu un parfum revigorant.

NIVEA Urban Detox Pore Refine este masca de față ce îndepărtează impuritățile, reduce dimensiunea porilor dilatați și îmbunătățește textura pielii. (VERIFICA AICI PRETUL!)

Datorită formulei self-heating și extractului activ de magnolie, tenul își recapătă aspectul neted și sănătos și îl protejează de factorii externi. Pregătește-te să explorezi orașul cu fața luminoasă și zâmbetul pe buze.

Masca de față NIVEA Urban Detox Purify detoxifică tenul reducând efectul factorilor externi, chiar atunci când te întorci din oraș de la un concert în aer liber sau de la o terasă de pe o străduță lăturalnică. 

Aceasta conține argilă albă și extract activ de magnolie ce ajută la exfolierea celulelor moarte și la curățarea pielii în profunzime. După utilizarea mastii Nivea Urban Detox Purify, tenul tău va rămâne catifelat și perfect îngrijit. (MAI MULTE DETALII AICI!)

In concluzie, opinia noastra este ca gradul de multumire a consumatorilor si polaritatea pozitiva a comentariilor lor reprezinta un indiciu asupra eficientei acestei game de cosmetice Nivea!

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.