Pareri Doppelherz Imunoprotect cu Chimen Negru capusle imunitate. Informatii din prospect.

Doppelherz Imunoprotect cu Chimen Negru, parerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,60.

1. Sentiment Pozitiv - 2,30
2. Sentiment Negativ- 1,00
3. Sentiment Neutru - 1,70

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Doppelherz Imunoprotect cu Chimen Negru (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,55
Certitudine - 0,39
Grad de inhibitie - 0,15
Pareri forum Doppelherz Imunoprotect Chimen negru

Emotia parerilor referitoare la Imunoprotect cu Chimen Negru (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Incredere - 0,53

Din prospect aflam ca suplimentul Doppelherz Imunoprotect cu Chimen Negru este util pentru a preveni diversele boli ori afectiuni care se pot naste de pe urma stresului ori a alimentatiei lipsite de o cantitatea corespunzatoare de vitamine si minerale.

Chimenul negru din compozitia Doppelherz Imunoprotect aduce foarte multe beneficii pentru sanatate.

Acesta reprezinta, inca din cele mai vechi timpuri, una dintre cele mai apreciate plante cu proprietati medicinale. 

Ele se bazeaza pe proprietatile farmaceutice, puse pe seama compozitiei sale chimice, in care predomina acizii grasi polinesaturati Omega-6, esentiali pentru alimentatie (acid linoleic). 

Din cele mai vechi timpuri, uleiul de Chimen negru era folosit pentru cresterea capacitatii de aparare a organismului impotriva unor boli, precum si impotriva unor afectiuni digestive sau pulmonare.

Chimenul negru regleaza sistemul imunitar, reduc durerea, distrug microorganismele, reduc inflamatia, inhiba manifestarea spasmelor si deschid micile canale de aer din plamâni. 

Uleiul de chimen negru este un antioxidant foarte puternic. Unul dintre ingredientele sale active, thymoquinonul, s-a dovedit eficient în reducerea dimensiunii tumorilor existente. 

Compozitie per capsula Doppelherz Imunoprotect :
  • 600 mg ulei de Chimen negru, 
  • 10 mg Vitamina E, 
  • 50 µg Biotina, 
  • 10 µg Seleniu.

Acizii graşi polinesaturati continuti de uleiul de chimen negru sunt numiti acizi esentiali, deoarece acesti acizi grasi esentiali pentru organismul uman nu pot fi sintetizati de el insusi.

In cazul unei alimentatii neechilibrate, cu un aport ridicat de grasimi animale, se inregistreaza in organism o cantitate mai mare de colesterol, ceea ce face ca raportul acizilor graşi să nu fie ȋntotdeauna optim.

Insa acizii graşi polinesaturati pe care organismul nu ii poate produce singur sunt de mare importantă pentru numeroase procese metabolice. Asa incat organismul este dependent de aportul de acizi grasi nesaturati prin hrană.

Vitamina E (10 mg) contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ

Seleniul (10 μg), contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si a glandei tiroide, precum si la mentinerea sanatatii parului si unghiilor.

Seleniul impreuna cu Vitamina E, contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. In plus, intervine in functionarea normala a sistemului imunitar si a glandei tiroide, precum si in mentinerea sanatatii parului si unghiilor.

Mod de administare Doppelherz Imunoprotect cu Chimen Negru: 3 capsule zilnic, in timpul meselor principale, cu o cantitate suficienta de lichid, fara a se mesteca.

La momentul analizei opiniilor, pretul unei cu cutii de Doppelherz Imunoprotect Chimen negru cu 50 capsule era de aproximativ 28 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.