Pareri FizioTab - Scaunelul Pentru Tratamentul Natural al Constipatiei Si Hemoroizilor

FizioTab - Scaunel Hemoroizi, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,61.

1. Sentiment Pozitiv - 2,20
2. Sentiment Negativ- 0,70
3. Sentiment Neutru - 2,10

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la FizioTab (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,54
Certitudine - 0,33
Grad de inhibitie - 0,18
pareri scaunel fiziotab tratament constipatie si hemoroizi

Emotia parerilor referitoare la FizioTab (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Incredere - 0,58

Potrivit distribuitorului FizioTab este scaunelul pentru wc conceput special pentru regasirea pozitiei fiziologice naturale, de tip ghemuit, (pierduta odata cu inventia toaletei moderne), din timpul eliminarii reziduurilor intestinale, fara a parasi insa zona de confort a baii dumneavoastra. (VERIFICA AICI PRETUL!)

Prin ridicarea picioarelor pe FizioTab picioarele si trunchiul formeaza un unghi de 35 grade, aceasta fiind singura pozitie care asigura o relaxare totala a colonului.

Pentru mai multe informatii referitoare la acest scaunel medical pentru hemoroizi si constipatie puteti intra pe site-ul www.fiziotab.ro.

Chiar daca noi consideram ca toaleta este una moderna si confortabila, studiile arata ca numai prin adoptarea pozitiei ghemuit are loc eliminarea completa a fecalelor din intestin.

Parerile medicale sunt ca pozitia incorecta pe wc este considerata cauza principala pentru aparitia urmatoarelor boli: constipatie, hemoroizi, balonare, infectii urinare, boli ale planseului pelvin, sindromul de colon iritabil.

Un mod foarte bun de a preveni aparitia hemoroizilor este sa ai un scaun regulat si cel mai important este sa eviti fortarea la toaleta.

Este demonstrat ca alimentatia haotica poate sa duca la aparitia hemoroizilor, ei bine de aceasta data, alimentatia corespunzatoare, bogata in fibre ii poate preveni. De asemenea, pentru a avea un scaun moale si usor este foarte important sa beti zilnic minim 6 pahare de apa.

Are inaltimea perfecta pentru a pune corpul in pozitia optima pentru eliminare, este ergonomic, are o forma creata special pentru a se potrivi oricarui tip de wc, este confortabil, usor de folosit, durabil, rezistent si accesibil.

De indata ce incepi utilizarea scaunelului FizioTab, vei simti si tu diferenta!

Face experienta la toaleta mai placuta, fara sa ocupe spatiu, atunci cand nu este in uz el glisandu-se usor si simplu sub vasul de wc.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.