Pareri Mami si bebe Biosept antibiotic natural de la Fares. Informatii din prospect.

Mami si bebe Biosept Fares, parerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri despre biosept prospect, efecte adverse, preturi - Subiectivitate opinii 2,7; Obiectivitate comentarii 2,3; Acuratete 0,58.

1. Sentiment Pozitiv - 2,30
2. Sentiment Negativ- 0,80
3. Sentiment Neutru - 1,90

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Mami si bebe Biosept (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,40
Certitudine - 0,52
Grad de inhibitie - 0,15
Pareri forumuri Mami si bebe Biosept antibiotic natural

Emotia parerilor referitoare la Mami si bebe Biosept (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,54

Conform prospectului Mami si bebe Biosept capsule de la Fares este un supliment natural care datorita ingredientelor din compozitia sa contribuie eficient la eliminarea microorganismelor potential daunatoare din tractul respirator, digestiv si uro-genital.

Combinatie naturala de plante cu efect sigur, dar cu actiune blanda pentru sugari. Contine lichen de piatra si frunze de maslin. Compusi organici naturali asimilati cu usurinta de catre organism. Este imbogatit cu fructoza extrasa din fructe.

Capsulele Mami si bebe Biosept de la Fares contin lichen de piatra, extract de frunze de maslin, turmeric, echinacea, ghimbir.

Mami si bebe Biosept de la Fares are un efect antibacterian, antiviral si antifungic asupra unui spectru larg de germeni patogeni; antiinflamator; imunostimulent; antifebril; expectorant si emolient.

Plante selectate pentru a proteja flora intestinala. Toleranta gastrica buna confirmata in studii clinice. Fara indulcitori artificiali. Administrare sigura si usoara datorita seringii dozatoare.

Turmericul, cunoscut ca un condiment si colorant oriental, sustine eficient reducerea iritatiilor de la nivelul mucoaselor respiratorii, digestive si genito-urinare, si contribuie la eliminarea microorganismelor potential patogene în organism.

Echinacea, recunoscuta pentru proprietatile sale imunostimulatoare dovedite clinic, creste rezistenta organismului în diferite stari cu imunitate scazuta prin activarea fagocitozei (procesul de înglobare si digerare a microorganismelor si particulelor straine de catre celulele sistemului imunitar).

Lichenul de piatra, cunosut si sub denumirea de muschi de Islanda are o rezistenta extrordinara la conditiile climatice foarte aspre în care creste. Studiile in vitro au aratat ca acidul usnic are si efect de reducere a iritatiilor.

Datorita cantitatii mari de mucilagiii din compozitie, care formeaza pe suprafata mucoaselor un strat protector, este foarte util  pentru a calma iritatiile membranelor mucoase ale tubului digestiv si ale tractului respirator, ajutând la înlaturarea disconfortului de la nivelul acestora.

Mod de administrare Mami si bebe Biosept: 1 capsula de 3 ori pe zi, înainte de masa.

Durata unei cure de Mami si bebe Biosept capsule de la fares este de 7-15 zile.

VERIFICĂ AICI PREȚUL FARMACIA Dr. MAX

Mami si bebe Biosept se poate utiliza concomitent cu medicamentele. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.