Pareri Program Zambete Colgate: consultatii stomatologice gratuite cu recomandari pentru tratament.

Colgate, in parteneriat cu Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, desfasoara in perioada 28 aprilie -€ 10 iunie 2018 prima etapa din a acestui an a Programului Zambete Colgate.

Programul face parte din campania Romania merita zambete Colgate, care ajunge in doua orase din Hunedoara, unul dintre cele 5 judete selectate din toata tara. 

Astfel in zilele de 12 si 13 mai 2018, elevi din clasele primare din Brad si Calan vor beneficia de consultatii stomatologice gratuite, de diagnostic cu recomandari pentru tratament, sfaturi de sanatate orala pentru un zambet sanatos si mostre gratuite de produse de ingrijire orala.
pareri zambete colgate consultatii gratuite stomatologice

Programul Zambete Colgate, cu sprijinul filialelor de Cruce Rosie din tara, se desfasoara in 10 scoli din 5 judete din Romania, in perioada 28 aprilie - 10 iunie, si continua misiunea Colgate de educare cu privire la importanta vizitelor periodice la medicul dentist si a igienei orale zilnice, incepand de la varste fragede.

In judetul Hunedoara, consultatiile stomatologice gratuite din cadrul programului vor avea loc in Brad, in data de 12 mai 2018, la Scoala Gimnaziala Mircea Santimbreanu si in Calan, in data de 13 mai 2018, la Liceul Tehnologic Ovid Densusianu.

Pe langa consultatii stomatologice, copiii vor avea parte de lectii de igiena orala, oferite de voluntarii Crucii Rosii si desfasurate in prezenta parintilor, dar si de o zona de joaca unde il vor intalni pe indragitul Doctor Maseluta.

Activitatile sunt dedicate copiilor din clasele 0-IV si se vor desfasura intre orele 9:00 si 13:00. 

Pentru a participa la consultatii, este necesar ca elevii sa fie programati in prealabil si sa fie insotiti de un parinte sau un tutore legal. 

Pentru mai multe informatii despre programul Zambete Colgate, accesati www.zambetecolgate.ro.

Programul Zambete Colgate a fost lansat in 2017 ca parte a campaniei Romania merita zambete Colgate, cand peste 1.500 de elevi inscrisi in program au beneficiat de consultatii stomatologice profesionale gratuite in 20 de orase mici din 10 judete ale Romaniei.

In paralel, Colgate desfasoara Programul Scolar Colgate Bright Smiles, Bright Futures, care a implinit anul acesta 25 de ani de la debutul in Romania, perioada in care 6 milioane de elevi au beneficiat de lectii educationale despre igiena orala corecta. 

Programul Scolar Colgate Bright Smiles, Bright Future are anual trei editii, in cadrul carora sunt educati peste 200.000 de copii din intreaga tara. Prima editie din 2018 are loc in perioada 15 martie -€“ 15 iunie 2018 si ajunge in judetele Braila, Calarasi, Covasna, Mehedinti, Olt, Vaslui, Vrancea, Neamt si in sectoarele 1 si 5 din Bucuresti. 

Incepand cu anul 2015, programul se deruleaza in parteneriat cu Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania

Program Zambete Colgate, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate

1. Sentiment Pozitiv - 2,40
2. Sentiment Negativ- 0,70
3. Sentiment Neutru - 1,90

Emotia parerilor referitoare la Programul Zambete Colgate (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,60
Anticipare - 0,54