Pareri SUDOCREM 125 g ingrijirea iritatiilor de scutec si alergia sugarului la caldura. Prospect pe scurt.

Sudocrem, parerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,60.

1. Sentiment Pozitiv - 2,20
2. Sentiment Negativ- 0,70
3. Sentiment Neutru - 2,10

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Sudocrem (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,54
Certitudine - 0,40
Grad de inhibitie - 0,19
Pareri forum SUDOCREM  ingrijirea iritatiilor de scutec

Emotia parerilor referitoare la Sudocrem (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,55

Miliaria sau alergia la caldura este o eruptie sub forma unor pete mici, rosii, localizate de cele mai multe ori pe fata, gat si trunchi.

Sunt insa si cazuri in care aceste vezicule (bubite) se extind pe o mare parte din corp, ele putand sa apara practic peste tot. 

In plus, uneori acestea produc si prurit (denumite si mancarimi), iar in cazul copiilor mici este foarte greu de gestionat situatia, fiindca se scarpina si nu fac decat sa agraveze si mai mult afectiunea.

Potrivit informatiilor din prospect Sudocrem este utilizat pentru ingrijirea iritatiilor de scutec, cu actiune dovedita clinic de calmare, de ingrijire si de protejare a pielii delicate a bebelusului tau.

Sudocrem este un produs inovativ care are proprietati impermeabile care contribuie la formarea unei bariere de protectie, ajutand la eliminarea contactului pielii cu factorii iritanti (urina si fecalele).

In plus, efectul emolient ajuta la calmarea iritatiilor pielii, lasand-o catifelata si neteda.

Sudocrem poate fi utilizat la fiecare schimbare a scutecelor, intr-un strat foarte subtire, pentru ca este suficienta o cantitate mica de Sudocrem pentru o actiune indelungata.

Mod de utilizare Sudocrem:

Folositi o cantitate mica de crema, aplicata intr-un strat subtire, Masati cu miscari circulare pana cand Sudocrem e absorbit usor in piele, lasand doar un film transparent la suprafata. 

Daca nu a fost acoperita intreaga zona afectata, mai aplicati putina crema pe piele. Daca raman urme albe pe piele dupa aplicare, inseamna ca ati utilizat prea multa crema.

La momentul analizei de sentiment Sudocrem 125 g avea pretul de aproximativ 25 lei in functie de farmacie.
Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.