TUMOPECTIN pareri Remediu Atomizat din Pectina citrica modificata. Info prospect.

TUMOPECTIN, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,60.

1. Sentiment Pozitiv - 2,20
2. Sentiment Negativ- 0,90
3. Sentiment Neutru - 1,90

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Tumopectin (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,44
Certitudine - 0,51
Grad de inhibitie - 0,20
pareri forum tumopectin cu MCP

Emotia parerilor referitoare la Tumopectin (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Incredere - 0,53
Anticipare - 0,52

Pectina modificată se regăsește sub formă de capsule in produsul Tumopectin , iar conform specialiștilor în medicină naturopată are numeroase beneficii asupra organismului, întrucât luptă împotriva multor tipuri de cancer, dar si a altor afectiuni si reduce nivelul de colesterol din sânge.

Pectina citrică modificată acționează ca o sursă de fibre dietetice, ceea ce înseamnă că o dietă bogată în fibre reglează, automat, și nivelul de colesterol. În plus, se pare că pectina citrică modificată poate fi utilizată și pentru a elimina metalele grele din organism,

Studii anterioare au confirmat faptul că quercetina prezintă proprietăți antitumorale, probabil datorită stimulării imune, de neutralizare a radicalilor liberi, modificare a ciclului mitotic în celulele tumorale, modificare a expresiei genelor, activități de antiangiogeneză sau inducția apoptozei, sau o combinație a acestor efecte. MCP a inhibat metastazele în studiile la animale privind cancerul de prostată și melanomul. 

Pectina și pectina modificată cu pH sau termic au demonstrat activități chemopreventive și antitumorale împotriva unor cancere agresive și recurente.

Conform specialiștilor de la Societate Americană pentru Cancer, pectina este un element care nu prezintă riscuri, cel mult ar putea apărea un mic deranj la stomac. 

Totuși, un astfel de supliment alimentar este interzis a fi consumat de către persoanele care suferă de atacuri de astm atunci când au intrat în contact cu pectina sub formă e pudră. 

Mod de administrare Tumopectin: 1-5 capsule pe zi la recomandarea specialistului nostru in paralel cu alte suplimente.

1 cutie de Tumopectin 150 capsule avea pretul la momentul analizei de aproximativ 899 lei

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.