DHA Drops Nature pareri picaturi Dezvoltarea creierului la copii. Rezumat prospect.

DHA Drops Nature picaturi pentru copii, parerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,61.

1. Sentiment Pozitiv - 2,40
2. Sentiment Negativ- 0,80
3. Sentiment Neutru - 1,80

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la DHA Drops Nature (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,58
Certitudine - 0,37
Grad de inhibitie - 0,12
Pareri forumuri DHA Drops Nature

Emotia parerilor referitoare la DHA Drops Nature (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,59

Conform prospectului picaturile DHA Drops Nature au o aroma naturala de lamaie si reprezinta metoda ideala de asustine sanatatea creierului, inimii si a vederii pentru copiii cu varsta intre 3 luni si 5 ani.

In timp ce mai avem multe de descoperit despre dezvoltarea creierului si functia sa, acum stim ca neuronii, "cablurile" creierului, precum si conexiunile sau nodurile sinaptice (spatiile dintre neuroni), necesita o cantitate concentrata de DHA ca sa functioneze optim.

Cercetatorii au stabilit o legatura clara intre un nivel scazut de acizi grasi esentiali (AGE) si dezvoltarea neuronala intarziata.

Mai ales sugarii au o capacitate limitata de a converti AGE din dieta lor, in lanturi mai lungi de grasimi (DHA in special), necesare pentru dezvoltarea creierului.

Acest lucru se intampla in parte deoarece copiii folosesc majoritatea de AGE pentru producerea de energie, astfel ca suplimentarea devine o modalitate importanta de a reduce aceasta lipsa.

Fiecare mililitru de DHA pentru copii Natures Aid contine 500 mg de Omega-3, din care 350 mg este DHA si 100 mg este EPA.

Intrucat DHA este o componenta vitala a fosfolipidelor membranelor celulare umane, proprietatile acestui nutrient esential nu sunt limitate la imbunatatirea functionarii creierului si la sanatatea ochilor.

Toate celulele corpului au o membrana celulara, prin urmare, DHA este o molecula extrem de importanta pentru intregul organism si pentru toate sistemele corpului.

Ingrediente compozitie DHA Drops Nature: Ulei de peste cu aroma naturala de lamaie si antioxidant/amestec de tocoferoli din soia).

DHA Drops Nature nu contine: zaharuri, arome artificiale, coloranti artificiali, conservanti, lactoza, drojdie, gluten.

Produsul poate fi consumat de bebelusi si copii intre 3 luni si 5 ani.

Dupa deschidere, se recomanda consumul DHA Drops Nature in maxim 4 luni. Nu este necesara pastrarea la frigider.

Mod de administrare DHA Drops Nature: Bebelusi si copii intre 3 luni si 5 ani - 1 ml pe zi, cu ajutorul pipetei incluse.

Agitati inainte de utilizare si mentineti curata pipeta dozatoare.

Pretul unei sticulute de DHA Drops Nature 50 ml era de aproximativ 48 lei in Farmaciile TEI din Bucuresti.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.