DONNA MEDICAL CENTER pareri centru de excelenta fondat de dr. Elena Claudia Teodorescu.

Sa incercam sa ne facem o parere despre Donna Medical Center, o unitate medicala de top care a fost fondata în anul 2011 de catre dr. Elena Claudia Teodorescu, Doctor în Stiinte Medicale, medic primar Radiologies Imagistica Medicala, cu peste 15 ani de experienta si supraspecializare în Imagistica Sânului si Sanatatea Femeii.

In anii de activitate, Donna Medical Center si-a castigat reputatia de Centru medical de Excelenta, oferind un diagnostic corect, precoce si rapid la peste 50.000 de paciente, salvând totodata peste o mie de vieti.

Analizand opiniile despre Donna Medical Center de pe diverse forumuri, se observa ca aceasta unitate medicala este apreciata cu adevarata de pacienti, care isi exprima deseori surpriza placuta si increderea.
Donna Medical Center pareri forumuri medicale

Donna Medical Center, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,61.

1. Sentiment Pozitiv - 1,30
2. Sentiment Negativ- 0,60
3. Sentiment Neutru - 2,10

Emotia parerilor referitoare la Donna Medical Center (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,53
Incredere - 0,55

Serviciile de Excelență pentru Sănătatea Femeii de care beneficiaza pacientiele la Donna Medical Center sunt urmatoarele:

a) diagnostic imagistic al afecțiunilor mamare și ginecologice - mamografii digitale cu tomosinteză, sonoelastografii mamare și ecografii mamare, transvaginale, abdominale, pelvine, tiroidiene

b) consultații la nivel de expert în specialitățile - Obstetrică-Ginecologie, Senologie, Endocrinologie, Medicină Internă, Chirurgie și Oncologie.
c) monitorizare și evaluare sarcină - ecografii de sarcină, morfologii fetale 3D/4D, consultații obstetricale și toată gama de analize recomandate în sarcină

Din experienta cu nevoile a mii de paciente, echipa medicala Donna Medical Center a creat Pachetele Donna de Preventie Anuala pentru Sanatatea Femeii, care contin principalele investigatii si analize recomandate de medicii clinicii pentru screeningul anual al patologiei mamare si ginecologice. 

Din lista cu medici ai Donna Medical Center il remarcam pe Dr. Gerald Filip medic primar chirurgie generala, cu supraspecializare si competenta în chirurgia oncologica si care ofera în Donna Medical Center consultatii pentru pacientele diagnosticate cu cancer mamar sau unul din cancerele ginecologice.

Programarile Donna Medical Center se pot face la telefon 021.252.32.32   

ATENTIE! Donna Medical Center nu lucreaza prin decontari cu casele de asigurari!