F. BLEND BODY Sculpt pareri tratament Anticelulitic eficient. Info prospect.

Crema F. Blend Body Sculpt, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,58.

1. Sentiment Pozitiv - 2,20
2. Sentiment Negativ- 0,90
3. Sentiment Neutru - 1,90

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la F. Blend Body Sculpt  (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,54
Certitudine - 0,39
Grad de inhibitie - 0,17
pareri forumuri f blend body sculpt crema anticelulitica

Emotia parerilor referitoare la F. Blend Body Sculpt  (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,58

Conform informatiilor din propspect, crema F Blend Body Sculpt se prepara pe loc, motiv pentru care ofera rezultate mai rapide si mai eficiente fata de alte tratamente anticelulitice.

Setul F. Blend Body Sculpt este compus din trei solutii cu texturi si concentratii diferite, pentru un efect benefic asupra pielii tale.

In pachet gasesti o lotiune de corp care hidrateaza in profunzime si permite pielii sa se regenereze mai rapid.

Separat, in recipiente individuale, vei regasi un tratament concetrat pentru cresterea fermitatii pielii, booster-ul care imbunatateste fermitatea corpului si contribuie la regenerarea colagenului, dar si un tratament concentrat anticelulita, tratament care te va ajuta sa remediezi imperfectiunile si sa minimizezi efectul de coaja de portocala.

Crema pentru tratament anticelulitic F. Blend Body Sculpt contine:
  • 1 crema Body Sculpt de 200ml pentru regenerarea pielii 
  • 1 tratament F. Model de 12ml pentru reducerea depozitelor de grasime 
  • 1 tratament F. Tensup de 12ml pentru regenerarea colagenului si cresterea fermitatii pielii 
Fiecare dintre cele trei ingrediente este depozitat ermetic, iar proprietatile benefice ale acestora se activeaza doar in clipa in care tu decizi sa le amesteci si sa le folosesti.

Crema rezultata are un miros placut, este usor de folosit si ofera rezultate dupa doar 4 saptamani de la prima utilizare.

Tratamentul F. Blend Body Sculpt are efect termic si regenerator, fiind ideal de utilizat pentru a remedia mai multe tipuri de probleme ale siluetei.

Lupta cu succes impotriva celulitei, te ajuta sa slabesti pana la 3 kilograme in mai putin de 8 saptamani, iar pielea ta va fi cu 20% mai hidratata dupa fiecare noua utilizare.

Mod de preparare al cremei F. Blend Body Sculpt :

Cele 2 tratamente din set se adauga in recipientul cu crema Body Sculpt. Recipientul se scutura viguros pentru aprox. 1 minut, pentru ca toate ingredientele sa se combine intre ele.

Tratamentul are termen de valabilitate 6 luni de la data deschiderii recipientelor. Se recomanda pastrarea in acelasi recipient inchis, ferit de surse de caldura.

Pentru o eficienta ridicata tratamentul se aplica de 1-2 ori pe zi, pe pielea curata si uscata.

Suntem de parere ca F. Blend Body Sculpt  este o crema cu ingrediente 100% sanatoase, care iti hidrateaza pielea si ii permit sa se regenereze.

In schimb pretul de 179 de lei setul de crema F. Blend Body Sculpt este destul de mare, pentru  a descuraja unele persoane care nu isi pot permite sa plateasca o suma de acest tip.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.