JARRO - Dophilus pareri BACTERII benefice probiotice. Informatii din prospect.

Jarro - Dophilus, parerea comentariilor din framaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,62.

1. Sentiment Pozitiv - 2,40
2. Sentiment Negativ- 0,70
3. Sentiment Neutru - 1,90

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Jarro - Dophilus (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,33
Certitudine - 0,62
Grad de inhibitie - 0,12
Jarro Dophilus pareri probiotic secom

Emotia parerilor referitoare la (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,65

Potrivit datelor din prospect, probioticul Jarro - Dophilus participa in mod eficient la reactivarea a peste 90% din bacteriile benefice intre 20 si 90 minute dupa administrare.

Jarro - Dophilus asigura rezistenta la peristaltismul intestinal si capacitatea de a coloniza intestinul prin adeziune la celulele epiteliale intestinale prin stimularea sintezei de polizaharide

Jarro - Dophilur ajuta la producerea de peroxid de hidrogen (H2O2)(care reduce aderarea microorganismelor patogene la peretele intestinal) si substante naturale antimicrobiene - bacteriocine (lactacin, bacteriocin, nisin, pediocin etc.)

Acest probiotic inhiba competitiv aceiasi nutrienti si aceiasi receptori de pe mucoasa intestinala si deasemenea ajuta la scaderea pH-ului prin descompunerea glucidelor in acizi organici (acid lactic, butiric, acetic, propionic etc.).

Bacteriile benefice sunt microorganisme vii, nepatogene, cu efecte extrem de benefice asupra sanatatii. Bacteriile benefice actioneaza in cavitatea bucala, tubul digestiv, caile respiratorii si in sistemul uro-genital.

Tulpina Bifidobacterium longum BB536 (Morinaga) este produsa de Morinaga Milk Industry Co. Tokyo, Japonia, iar celelalte sapte tulpini sunt produse de Institutul Rosell-Lallemand Inc.

Compozitie Jarro - Dophilus de la Secom (Amestec patentat de 8 tulpini de bacterii benefice):
 • Lactobacillus rhamnosus R0011
 • Pediococcus acidilactici R1001
 • Bifidobacterium longum BB536
 • (Morinaga)
 • Bifidobacterium breve R0070
 • Lactobacillus helveticus
 • R0052
 • Lactobacillus casei R0215
 • Lactobacillus plantarum R1012
 • Lactococcus lactis subsp. lactis R1058

Beneficiile si siguranta administrarii celor 8 tulpini selectate au fost dovedite prin studii clinice in vitro si in vivo.

Prin actiunea sinergica a acestor 8 tulpini cu spectre diferite de actiune se asigura eficienta maxima a produselor.

Mod de administrare Jarro - Dophilus: cate 1 capsula de 1-4 ori/zi cu apa sau suc natural, preferabil pe stomacul gol sau conform recomandarii consultantului de specialitate. 

Pretul unei cutii cu 60 caspule de Jarro-Dophilus era la momentul analizei de aproximativ 108 lei in magazinul online Secom.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.