PANZCEBIL pareri drajeuri cu BILA de bovina pentru tulburari digestive prin exces alimentar. Info prospect.

Panzcebil Biofram , părerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri despre La ce este bun Panzcebil, Panzcebil sau Triferment, Panzcebil pret Catena:

1. Sentiment Pozitiv - 2,40
2. Sentiment Negativ- 0,60
3. Sentiment Neutru - 2,00

Stilul limbajului utilizat in părerile referitoare la Panzcebil (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,31
Certitudine - 0,64
Grad de inhibiție - 0,17
pareri forum panzcebil enzime digestive eficiente

Emotia parerilor referitoare la Panzcebil  (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,59

Potrivit prospectului drajeurile de PANZCEBIL sunt indicate a fi administrare in tulburari dispeptice datorate insuficientei secretorii a pancreasului exocrin, pancreatite cronice, boala fibrochistica a pancreasului, dispepsii cu steatoree, tulburari digestive prin exces alimentar, sprue.

Este indicat sa avem in casa medicamente care calmeaza arsurile gastrice si refluxul gastro-esofagian, un protector hepatic, un calmant biliar, ceaiuri pentru vezica biliara, ceaiuri care combat constipatia si regleaza tranzitul intestinal, pastile care trateaza starile de greata.

PANZCEBIL drajeuri gastrorezistente favorizează digestia proteinelor, glucidelor şi lipidelor prin aport de enzime pancreatice, hemicelulază şi săruri biliare.

Compozitie Panzcebil per un drajeu gastrorezistent:
  • pancreatina 200 mg, 
  • bila de bovine 25 mg,
  • hemicelulaza 5 mg

Hemicelulaza este o enzima care determina hidroliza hemicelulozei, polizaharid ce intra in structura peretelui celular al plantelor, imbunatatind astiel digestia produselor vegetale de catre organismul uman. 

Contraindicatii administrare Panzcebil

Hipersensibilitate la enzimele pancreatice de origine bovina sau porcina, bila de bovine, hemicelulaza sau la oricare dintre excipientii produsului, pancreatita acuta, acutizari ale pancreatitei cronice, afectare hepatica severa cu hiperbilirubinemie marcata, obstructie biliara si empiem al vezicii biliare.

Datorita absentei datelor privind utilizarea in timpul sarcinii si alaptarii in aceste perioade Panzcebil  se va utiliza numai daca este absolut necesar, dupa evaluarea atenta a raportului beneficiu matern/risc potential pentru fat, respectiv sugar.

Mod de administrare Panzcebil: Doza recomandată este de 1-2 drajeuri gastrorezistente de 3 ori pe zi, la sfârşitul meselor.

Drajeurile gastrorezistente de Panzcebil se înghit întregi, cu puţină apă.

Principalele reactii secundare ale Panzcebil au fost observate la copii acolo unde administrarea de doze terapeutice mari poate determina aparitia stomatitei si a leziunilor perianale.

La pacientii la care se administreaza tratament de substitutie cu enzime pancreatice, au fost raportate ca si efecte adverse diaree, constipatie, tulburari digestive, greata si reactii alergice.

O cutie cu 20 de drajeuri de PANZCEBIL avea pretul de aproximativ 8,50 lei in Farmaciile TEI din Bucuresti.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.