Pareri BIA Analiza corporala Secventiala performanta la MedLife Timisoara.

Diabet zaharat, dislipidemie sau hiperuricemie? Sunt diagnostice grele, însă în urma unor recomandări nutriționale sau dietetice personalizate se poate schimba considerabil starea de sănătate.

Iar analiza corporală segmențială performantă cu ajutorul BIA este una dintre investigațiile de actualitate din domeniul compoziției corporale, cu care poate fi urmărită evoluția organismului în urma schimbării dietei.

Ce este BIA, mai exact? BIA oferă mult mai multe informații prețioase despre corp decât cea despre greutatea totală:
  • indice de masă corporală, 
  • grăsime totală (exprimată în procente și în kilograme), 
  • masă fără grăsime, 
  • indicator de apă din corp, 
  • rata metabolică bazală,
  • intervale-țintă 
  • măsurători segmențiale (pe trunchi, mâini și picioare). 

opinia parerilor BIA Analiza corporala Secventiala MedLife Timisoara

Prin analiza secventiala se evalueaza si posibilele îmbunatatiri ale parametrilor bio-antropometric evidentiati prin analiza bioimpedentiometrica.

Grasimea viscerala reprezinta grasimea care captuseste organele vitale din zona abdomenului.

Daca nivelul de grasime viscerala creste, riscul de a face hipertensiune arteriala, alte boli de inima si diabet creste direct proportional.

Un procent diminuat de grasime viscerala contribuie la stabilizarea insulinei in corp si mplicit la un risc mai mic de a face boli de inima sau diabet.

In multe cazuri grasimea corporala nu se poate observa cu ochiul liber.Sunt cazuri in care desi corpul arata acceptabil acesta sa aiba inmagazinat o mare cantitate de grasime.

De aceea Analizorul corporal Secvential este benefic, el ajutandu-va sa va pastrati in limitele normale.

Pentru consultații și planuri nutriționale personalizate de scădere ponderală, vă puteți programa la nutriționistul și dieteticianul Andreea Lazăr de la Medlife Timisoara, cu vastă experiență în consilierea nutrițională și dieta personalizată, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

BIA Analiza corporala segmentiala parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,63.

1. Sentiment Pozitiv - 2,40
2. Sentiment Negativ- 0,70
3. Sentiment Neutru - 1,90