Pareri CANTICER tratament natural impotriva cancerului certificat la pretul de 560 lei.

Cateva Pareri CANTICER tratament natural impotriva cancerului disponibil de la pretul de 560 lei in magazinele online.

Inainte sa avem o parare despre Canticer produsul naturist care ajuta la reducerea complicatiilor care apar în terapiile conventionale si contribuie la cresterea tolerantei organismului fata de radioterapie si chimioterapie, va spunem ca NU este un remediu universal valabil.

Insa Canticer reprezinta desigur o sansa in plus pentru bolnavii de cancer. Canticer Plus este eficient in cancerul de orice tip, are rol pozitiv mai ales la ficat, prostata, colon, plamani, stomac, ovare, si in refacerea rapida dupa administrarea chimioterapiei sau radioterapiei.
pareri forum canticer plus compozitie prospect

CANTICER este un supliment alternativ bun pentru pacientii cu cancer, iar ingredientele sale sunt naturale, fara efecte secundare raportate pâna în prezent.

Toate plantele care intra în componenta Canticer-ului ajuta la îmbunatatirea capacitatii organismului de a lupta împotriva cancerului, la ameliorarea simptomelor complexe si la controlul cancerului pe termen lung.

Asadar, pararea despre Canticer este ca este un produs natural echilbrat, din plante recunoscute in medicina traditionala chineza pentru efectele lor remarcabile pentru sanatate.

Canticer Plus este foarte eficient in cancerul de orice tip, are rol pozitiv mai ales la ficat, prostata, colon, plamani, stomac, ovare, si in refacerea rapida dupa administrarea chimioterapiei sau radioterapiei.

Canticer poate fi cumparat online  la pretul de aproximativ 560 de lei 120 de capusle pentru un tratament de 20 de zile.

Canticer Plus restabileste lichidele corpului in tesutul afectat, incetinind dezvoltarea celulelor canceroase si incet, dcuand la remisia cancerului.

Ingrediente compozitie CANTICER conform prospectului:
  • Turita Mare - Agrimonia Eupatria, 150mg
  • Salvia Miltiorrhiza, 100mg
  • Astragalus Membranaceus, 100mg
  • Panax Notoginseng, 50 mg
  • Radacina de Ginseng American - Panax Quinquefolium, 50mg
  • Radacina de Lemn-Dulce - Glycyrrhiza Glabra, 50 mg

Salvia miltiorrhiza Bunge (Danshen în chineza sau Tanshen în literatura anglicizata), este un bine-cunoscut în medicina chineza traditionala, un remediu pe baza de plante pentru tratarea tulburarilor legate de problemele cardiovasculare si cerebrovasculare.

Astragalus este un puternic modulator imun "non-specific". În loc sa activeze sistemul nostru de aparare împotriva unui organism anumita boala, moduleaza imunitate prin cresterea numarului si a activitatii de macrofage, care sunt celule albe din sange care devoreaza organismele invadante.

Panax Notoginseng atenueaza cancerul prin actiuni anti-inflamatoare, antioxidante si mecanismele apoptotice pentru a influenta expresia genelor.

Rezultate obtinute RT-PCR au aratat reglarea expresiei genei HSP90 care implica o capacitate de Glycyrrhiza glabra pentru a induce apoptoza în celulele HT-29 si a confirmat proprietatea sa împotriva cancerului.

Mod de administrare CANTICER: 3 capsule de 2 ori pe zi, inainte de masa, pe o perioada de 2-12 luni in functie de stadiul formatiunii tumorale sau cancerului sau pentru prevenirea complicatiilor aparute in urma bolii.