Pareri Grahams Natural alternativa naturista pentru psoriazis si eczema. Informatii Prospect.

Crema Grahams Calendulis Plus, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,59.

1. Sentiment Pozitiv - 2,30
2. Sentiment Negativ- 0,80
3. Sentiment Neutru - 1,90

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Grahams Natural Plus (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,54
Certitudine - 0,39
Grad de inhibitie - 0,14
Pareri crema Grahams Natural alternativa naturala tratament psoriazis

Emotia parerilor referitoare la Grahams Natural Plus (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,53

Potrivit informatiilor din prospect Crema Grahams Calendulis Plus previne recidiva si frecventa puseurilor, stimuleaza sistemul imunitar al pielii, restabileste elasticitatea pielii si ajuta la reconstruirea barierii cutanate.

Crema Grahams Calendulis Plus este o crema naturala, fara corticosteroizi care calmeaza simptomele asociate cu psoriazis sau eczema si actioneaza in mod activ la prevenirea altor eruptii.

Toate produsele Grahams Natural sunt naturale si nu contin corticosteroizi.

Crema Grahams Natural Calendulis Plus asociata cu Uleiul de Baie Grahams Natural contribuie eficient la reducerea simptomelor in psoriazis prin diminuarea procesului de supraproducere celulara: eruptii cutanate, eczeme, cruste descuamate si prurit.

Compozitie crema Grahams Natural Plus per 1 gr:
  • Extract de galbenele 1:2 40 microL
  • Extract de Centella asiatica 1:2 40 microL
  • Extract de propolis 1:5 20 microL
  • Miere Manuka, Ulei de Emu,
  • Phenoxyethanol 10 mg

Uleiul de Emu este un anti-inflamator natural, care datorita compozitiei sale, proprietatilor bacteriostatice, hipoalergenice si non comedogenice furnizeaza pielii elemente nutritive si o hidrateaza, reducand iritatia.

Uleiul de Emu este binecunoscut pentru capacitatea lui de a penetra toate cele cinci straturi epidermice ale pielii, datorita prezentei in compozitia sa a acidului oleic, oferind pielii substante nutritive cum ar fi acizii grasi esentiali Omega – 3 si Omega – 6.

Mierea Manuka, ingredient principal in crema Grahams Calendulis Plus este o miere monoflora, unica in lume, este preparata din arborele de Manuka intalnit doar in insulele salbatice din Noua Zeelanda, ferit de poluare.

Se stie ca orice remediu pentru bolile de piele trebuie sa cuprinda si un tratament pentru reglarea functiilor ficatului si a metabolismului.

În acest sens, dintre tratamentele naturiste, semintele de armurariu, sub forma de pulbere, infuzie sau capsule, constituie leacul cel mai bun.

Mai puteti face bai si cataplasme cu mesteacan sau cu radacina de tataneasa (zece linguri cu planta se fierb în cinci litri de apa, timp de 30 de minute, la foc mic).

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.