Pareri pozitive ALGENESS nou brand de IMPLANTURI Injectabile distribuit prin Beauty One Medical.

Sa ne facem o parere despre implanturile injectabile Algeness brand care s-a lansat in Romania anul acesta in 2018, fiind distribuit de Beauty One Medical, noua divizie medicala a liderului pe piata de infrumusetare Beauty One.

Brandul vine ca o alternativa naturala a celor care nu vor sa utilizeze acidul hialuronic, fiind rezultatul a 10 ani de cercetari si numeroase studii clinice.

Produsele Algeness se adreseaza doctorilor care isi doresc implanturi calitative, eficiente si sigure in procedurile efectuate.

Implanturile injectabile Algeness reprezinta alternativa unica si naturala a fillerelor cu acid
pareri forumuri implanturi injectabile Algeness
hialuronic, fiind compus din gel de agaroza - intalnit si sub numele de polizaharida purificata.

Brandul Algeness aduce in premiera pe piata medicinei estetice o gama de implanturi injectabile biocompatibile cu organismul uman, biodegradabile, non-alergenice si naturale.

Opinia generala este ca Algeness este un brand de calitate si incredere, aceste implanturi injectabile de ultima generatie prezentand urmatoarele mari avantaje:

a) 100% biodegradabil si natural, Algeness este compus din polizaharida purificata, iar datorita faptului ca nu contine ingrediente sintetice, implanturile sunt biocompatibile cu organismul uman.

b) Efectele volumizarii sunt imediat vizibile.

c) Efectele se mentin pana la 12 luni, fiind dovedite de numeroasele studii clinice.

d) Este mai stabil la locul injectarii, spre deosebire de acidul hialuronic, atat ca durata de timp, cat si ca plasare.

e) Produsele Algeness sunt non-alergenice: au o excelenta tolerabilitate si bio-compatibilitate, datorita lipsei oricaror urme proteice.

Pana in prezent, in Romania Algeness a sustinut doua workshop-uri sub indrumarea medicului oficial Algeness, Dr. Omer Buhsem si a chirurgului plastician Dr. Arna Shab.

Implanturi Injectabile Algeness, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,62.

1. Sentiment Pozitiv - 2,50
2. Sentiment Negativ- 0,60
3. Sentiment Neutru -1,90