Pareri RESVEGA capsule Thea, cu Resveratrol, Vitamine si Oligoelemente. Informatii din prospect.

RESVEGA, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,4; Obiectivitate comentarii 2,6; Acuratete 0,62.

1. Sentiment Pozitiv - 2,40
2. Sentiment Negativ- 0,70
3. Sentiment Neutru - 1,90

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la RESVEGA (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,54
Certitudine - 0,31
Grad de inhibitie - 0,12
RESVEGA 60 THEA PARERI FORUMURI

Emotia parerilor referitoare la RESVEGA (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,63

Resvega este un supliment alimentar care contine vitamine si oligoelemente, luteina, zeaxantina, omega 3 acizi grasi esentiali, si resveratrol (Vitis vinifera extract fructus).

Zincul, cuprul, vitamina E și vitamina C contribuie la protejarea componentelor celulare de stresul oxidativ.

Resveratrolul este un polifenol din grupul fitoalexinelor - substante secretate de plante pentru apararea impotriva agentilor patogeni. 

Molecula de resveratrol exista sub forma a doi izomeri: cis- (Z) and trans- (E). Cis-resveratrolul poate trece la forma trans daca este incalzit sau expus la radiatia ultravioleta. esveratrolul se gaseste ca supliment nutritional si nu ca un agent terapeutic. 

Resveratrolul este adesea numit nutraceutic, la fel ca alti compusi bioactivi din plante, studiati pentru potentialele aplicatii clinice: curcumina, EGCG, silibinina etc.

Mecanismele prin care molecula de resveratrol ar putea prelungi viata nu sunt inca descifrate, dar acest lucru pare sa functioneze prin inhibarea lipazei, reducand absorbtia grasimii in peretii intestinali. umai in forma trans molecula este capabila sa activeze gena SIRT 1 in vitro. 

Ingrediente compozitie RESVEGA: Ulei de peste (Omega 3 acizi grasi esentiali), bovina, vitamina C (acid ascorbic), apa purificata, plastifianti: glicerol, sorbitol, emulgator: monostearat de glicerina; luteine, zeaxantina, ulei de caramel (Carthamus Tinctorium L. oleum), vitamina E (alfa-tocoferol), extract de Vitis Vinifera fructus care contine 98% trans-resveratrol; 

Mod de administrare RESVEGA: 2 capsule 1 data pe zi, preferabil in timpul meselor principale cu o cantitate mica de apa.

Pentru femeile gravide si copiii sau care alapteaza, va recomandam sa va adresati medicului dumneavoastra.

Nu depasiti doza zilnica recomandata. Nu lasati la indemana copiilor sub 3 ani.

La momentul efectuarii  analizei de sentiment pretul unei cutii cu 60 capsule de Resvega era de aproximativ 94 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.