Pareri Top 4 Centre de Fertilizare In Vitro din Romania (FIV).

Majoritatea centrelor de Fertilizare In Vitro din Romania sunt in Bucuresti, dar exista centre si in tara, in Iasi, Constanta, Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov, Sibiu si Craiova.

Noi am ales 5 dintre acestea si am incercat sa extragem parerea pacientilor despre serviciile oferite de ele.

1) Centrul de Reproducere Umana Asistata Gynatal Timisoara

In afara de FIV, aici mai puteti avea parte de tratamente precum monitorizarea foliculara, stimularea ovariana, suport hormonal, inseminare intrauterina.

Procedura FIV, ce include punctia foliculara, embrio-transfer-ul, vitrificarea si pastrarea embrionilor excedentari pentru 12 luni costa 7.350 lei la aceasta clinica.
pareri cea mai buna clinica pentru fertilizare in vitro romania

Centrul de Reproducere Umana Asistata Gynatal Timisoara, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,59.

1. Sentiment Pozitiv - 2,30
2. Sentiment Negativ- 0,70
3. Sentiment Neutru - 2,o0

2) Centrul FIV Omini Clinic Iasi

Procedura de fertilizare in vitro la Ominic Clinic include stabilirea si dirijarea protocolului de stimulare ovariana, monitorizarea ecografica succesiva a stimularii, punctia foliculara, anestezia, recuperarea post procedura, inseminarea ovocitelor, monitorizarea dezvoltarii embrionilor pana in ziua 2,3 si embriotransferul. Procedura costa 1.800 de euro.

Vezi mai multe detalii pe site-ul www.ominimaterna.ro

La acest centru, care are sedii in Bucuresti si Sibiu, aveti parte de servicii precum investigatiile medicale pentru fertilitate, stimularea ovariana, inseminarea intrauterina si fertilizare in vitro. Procedura de fertilizare in vitro cu emrbiotransfert in ziua 1-3 costa 8.165 lei.

Centrul FIV Omini Clinic Iasi, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,61.

1. Sentiment Pozitiv - 1,30
2. Sentiment Negativ- 0,80
3. Sentiment Neutru - 1,90

3) Clinica de fertilitate Gynera

Este o clinica privata care ofera o gama variata de tratamente medicale dedicate fertilitatii. Printre aceste proceduri se numara inducerea ovulatiei cu medicatie hormonala, inseminare artificiala, fertilizare in vitro, dar si diagnosticare genetica preimplantare si consiliere psihologica pentru cupluri.

Pachetul FIV costa la aceasta clinica 5.800 de lei, la acest pret adaugandu-se tarifele consultatiilor si a procedurilor aditionale.

Vezi mai multe detalii pe site-ul www.gynera.ro

La aceasta clinica privata veti avea parte de o multitudine de servicii medicale dedicate reproducerii umane asistate. Procedura FIV la acest centru medical costa 8.400 de lei.

Vezi mai multe detalii pe site-ul www.daciamedicalcenter.ro

Clinica de fertilitate Gynera, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,62.

1. Sentiment Pozitiv - 2,40
2. Sentiment Negativ- 0,90
3. Sentiment Neutru - 1,70

4) Biogenesis Centru de Fertilizare

Acesta este un centru dedicat exclusiv reproducerii umane asistate. Tratamentele pentru fertilitate de care puteti avea parte aici sunt, pe langa ferilizarea in vitro, si inseminarea artificiala si injectia intracitoplasmatica de sperma.

Programul de reproducere asistata prin fertilizarea in vitro costa 9700 de lei.

Vezi mai multe detalii pe site-ul www.biogenesis.ro

Biogenesis Centru de Fertilizare, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,61.

1. Sentiment Pozitiv - 2,40
2. Sentiment Negativ- 0,60
3. Sentiment Neutru - 2,00