PRETUL UNUI IMPLANT DENTAR ALPHA BIO. Pareri pozitive.

Daca despre calitatea implanturilor dentare ALPHA BIO se vorbeste numai de bine, nici cand vine vorba despre preturi, parerile nu stau altfel.

De regula, persoanele care necesita implanturi, inainte de a merge la un cabinet stomatologic fac o cercetare minima in care includ si implant dentar pret si materiale folosite.

Este normal sa se intample asa, dupa cum este firesc ca medicii stomatologi sa abordeze politici transparente cu privire la costurile implicate.

De la cabinet la cabinet, preturile sunt diferite, insa un cost minim va include:

Insertia implantului dentar Alpha Bio - 2000 lei.
pareri pretul unui implant dentar alpha bio

Pretul include interventia chirurgicala propriu-zisa si elementele necesare: implant dentar, surub de acoperire, surub de vindecare si bont protetic.

Deschiderea implantului dentar (la 3 luni de la inserte la mandibula si la 6 luni de la insertie la maxilar) aproximativ 100 lei pentru un implant.

Acum se monteaza capele de vindecare. Rolul capei de vindecare sau a gingivaformei este de a ghida vindecarea optima a gingiei în urma interventiei chirurgicale de inserare a implantului.

Aceasta etapa este important a se realiza cât mai corect pentru a permite o amprentare cât mai fidela ulterioara.

Etapele protetice: intre 600 si 850 de lei, in functie de tipul de coroana pentru care pacientul decide.

Multi pot considera ca nu isi pot permite implanturi dentare, chiar si in conditiile in care se practica preturile mentionate anterior, motiv pentru care, cabinete stomatologice au abordat sisteme de plata in rate, cu scopul de a facilita accesibilitatea la o tehnica performanta a tuturor persoanelor carora le este necesara.\

Alpha Bio Ltd. este o companie israeliana a carei activitate consta in dezvoltarea si productia unor solutii performante de tratament dentar, cu accent pe domeniul implanturilor dentare si al partilor protetice – bonturi pentru coroane dentare zirconiu ceramica.