PREVOMIT JUNIOR pareri comprimate pentru raul de miscare la copii. Info prospect.

Prevomit JUNIOR Zdrovit, parerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,61.

1. Sentiment Pozitiv - 2,30
2. Sentiment Negativ- 0,60
3. Sentiment Neutru - 2,10

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Prevomit JUNIOR (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,32
Certitudine - 0,56
Grad de inhibitie - 0,15
prevomit junior pareri forumuri mamici

Emotia parerilor referitoare la Prevomit JUNIOR (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,56

Conform prospectului Prevomit JUNIOR Zdrovit este un supliment alimentar care previne răul de mișcare ce este destinat copiilor de peste șase ani și conţine extract de ghimbir si un complex de vitamine
Atunci când mișcarea resimţită de urechea internă este diferită de cea pe care o vizualizăm, se declanșează starea de rău de mișcare, care se manifestă cel mai frecvent în timpul călătoriei cu un mijloc de transport (mașina, vapor, tren).

Ingrediente compozitie Prevomit Junior:

a) Extractul de Ghimbir reduce greața și stările de vomă și are efect benefic în răul de mișcare (de mare, de mașină, de mișcare de rotație) sau de altitudine.

Pentru a combate greata si varsaturile, ghimbirul s-a dovedit a fi cel mai bun remediu natural. Este un leac traditional pentru indigestie si alte afectiuni ale sistemului digestiv, care se regaseste in alimentatia oamenilor de mii de ani.

b) Vitamina C contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ ș­i la metabolismul energetic normal.

c) Vitamina B6 de ajutor în metabolismul normal al homocisteinei, proteinelor ș­i al glicogenilor, la sinteza normală a cisteinei.

d) Vitamina B1 asistă funcționarea normală a sistemului nervos ș­i la metabolismul energetic normal. Vitamina B1 participa la formarea acizilor nucleici, la sinteza proteica si întareste sistemul imunitar, reducând efectele stresului oxidativ. 

La momentul analizei de sentiment pretul unei cutii cu 28 comprimate de PREVOMIT JUNIOR avea pretul de aproximativ 13 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.