PSORIZIN pareri crema adjuvant in tratarea Psoriazisului. Rezumat prospect.

PSORIZIN unguent, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,62.

1. Sentiment Pozitiv - 2,40
2. Sentiment Negativ- 0,70
3. Sentiment Neutru - 1,90

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la PSORIZIN (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,31
Certitudine - 0,59
Grad de inhibitie - 0,14
pareri psorizin crema tratament adjuvant psoriazis

Emotia parerilor referitoare la PSORIZIN (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,62

PSORIZIN este un produs complex brevetat, obtinut dupa o reteta originala si indelungi cercetari din extracte hidroalcoolice si uleioase din plante, pomi, rasini de conifere si uleiuri esentiale care au ca scop tratarea unor afectiuni ale pielii care provoaca mari neplaceri, cum ar fi: PSORIAZISUL si alte afectiuni cutanate, greu vindecabile.

Componentele principale din compozitia cremei Psorizin sunt: taninuri, glicozide, saponozide, lipide, alcaloizi, flavonozide, mucilagii, caronetoide, inulina, ulei volatil, substante minerale.

Forma farmaceutica sub forma de crema tip unguent face ca Psorizin sa se absoarba in mod optim pe suprafata unde s-a aplicat.

Crema Psorizin se foloseste ca adjuvant in tratarea Psoriazisului si a altor afectiuni cutanate, greu vindecabile.

Mod de aplicare crema unguenta Psorizin:

Pentru a grabi vindecarea este indicat ca timp de 7 zile sa se faca 3 aplicatii pe zi, 7 zile 2 aplicatii pe zi, 7 zile 1 aplicare pe zi, dupa care tratamentul se intrerupe 10 zile si se reia in aceeasi ordine.

Pentru a mari eficacitatea Psorozin si vindecarea se va folosi un ceai obtinut dintr-un amestec de plante: frunze de mesteacan, muguri de pin, trei frati patati, frunze de patlagina, rostopasca, iarba mare in parti egale (50 de grame fiecare).

Reteta: la 2 litri de apa (plata) se pun 6-8 linguri de amestec, 1 lamaie taiata in 4.

La momentul analizei de sentiment pretul unui tub Psorizin, 50 ml, Elzin Plan era de aproximativ 34 lei in farmaciile Tei din Bucuresti.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.