Recomandari Pielea din jurul OCHILOR mereu Obosita: Apivita Ser pentru ochi si Remescar ochi obositi.

Vă rog să îmi recomandaţi ceva pentru pielea din jurul ochilor mereu obosită.

Pielea din jurul ochilor este subţire, bogat vascularizată și foarte sensibilă, de aceea trebuie îngrijită corespunzător, mai ales dacă aspectul acesteia este unul tern și obosit.

Curăţă zona ochilor cu Apivita demachiant delicat pentru ochi, cu miere și tei (fără parfum chimic și testat oftalmologic); aplică apoi, dimineaţa și seara, Apivita Ser pentru ochi cu cinci acţiuni, ce reduce apariţia cearcănelor și a pungilor de sub ochi și de pe pleoape, hidratează, redă fermitate pielii, reduce ridurile fine, conferind ochilor o privire luminoasă și întinerită.

5-ACTION EYE SERUM de la Apivita îmbunataseste fermitatea pleopei superioare, netezeste ridurile, estompeaza semnele oboselii (cearcane, pungi), hidrateaza pielea sensibila din jurul ochilor si confera luminozitate acestei zone. Privirea devine mai relaxata si întinerita.
sfaturi recomandari ochi obositi creme si vitamine

La două-trei minute de la aplicarea serului Apivita, utilizează crema Remescar ochi obosiţi, cu efect instant de răcorire, ce dă un confort deosebit ochilor, ajutând pielea să nu mai pară obosită, datorită cofeinei care sprijină nivelul de energie al pielii.

Textura cremei REMESCAR OCHI OBOSITI sa ușoară îi va da catifelare pielii.

Oferă instantaneu un efect revigorant, iar textura sa luminoasă garantează o atingere matasoasă care lasă pielea moale.

Si nu uita: in orice lumina puternica – chiar si iarna nu numai vara – poarta ochelari de soare. Acestia reduc oboseala ochilor provocata de lumina puternica. 

Cei mai buni ochelari de soare au lentile galbene, portocalii, maronii sau de culoarea chilimbarului.