Recomandari Program de diagnostic si tratament pentru afectiunile cardiovasculare

Pareri Programul de diagnostic și tratament pentru afectiunile cardiovasculare MedLife Favorit.

Statisticile din România arată că din ce în ce mai multe persoane sub 45 de ani suferă de afecțiuni majore ale inimii, iar diabetul zaharat, care are un factor mare de risc cardiovascular, afectează substanțial populația adultă.

Având în vedere noul context, medicii specialiști MedLife Favorit vin în întâmpinarea pacienților cu un program de diagnostic și tratament destinat afecțiunilor cardiovasculare: “Cum să ne ferim de bolile cardiovasculare”. 
opinii Program de diagnostic afectiuni cardiovasculare medlife favorit
Departamentul de cardiologie MedLife Favorit este dotat cu aparatură de ultimă generație și pune la dispoziția pacienților următoarele investigații: 

a) Ecocardiografie adulți și copii - este o investigație noninvazivă cu ajutorul căreia medicul poate să vadă pe monitor inima, structura, precum și contracțiile acesteia. 

Astfel se pot identifica eventualele anomalii ale mușchiului valvelor inimii.

b) Holter tensiune arterială - constă în înregistrarea tensiunii arteriale la intervale regulate de timp. Holter EKG – reprezintă monitorizarea ambulatorie (24 ore) a ritmului cardiac. 

c) EKG de efort - este o investigație noninvazivă, utilizată pentru înregistrarea bătăilor inimii și a ritmului cardiac, aceasta fiind efectuată în timp ce pacientul face efort fizic. 

Testul de efort se face sub supravegherea unui medic si cu ajutorul personalului auxiliar pregatit pentru a face fata oricaror complicatii ce ar putea aparea (durere in piept, sufocare, cresteri exagerate de tensiune arteriala).

d) ECG sau EKG de repaus - reprezintă o investigație noninvazivă, utilizată pentru înregistrarea ritmului cardiac. 

Aceasta se face prin montarea unor electrozi pe corpul pacientului. Investigația durează aproximativ 5 minute și nu necesita o pregatire special a pacientului.

Electrocardiograma (EKG) inregistreaza  activitatea electrica a inimii, afisand modul in care circula curentii electrici prin muschi. 

In acest fel, EKG-ul da medicului foarte usor indicii asupra modului in care se contracta inima, ritmicitatea, frecventa si normalitatea batailor acesteia.

Distrubutia statistica a parerilor pacientilor despre Programul de diagnostic si tratament pentru afectiunile cardiovasculare:

a) Pareri pozitive: 2,6 din 5

b) Pareri negative: 1,1 din 5

c) Pareri neutre: 1,3 din 5