RINOPLASTIA moderna cu dureri mici pretul sanatatii si al frumusetei nasului.

Parerea medicilor esteticieni este ca Rinoplastia este una dintre cele mai complexe intervenţii chirurgicale estetice, iar dacă alegi să apelezi la ea rezultatele sale depășesc cu mult temerile dinainte de operaţie.

Scopul Rinoplastiei ei este fie îmbunătăţirea aspectului estetic, fie a funcţiei nasului astfel încât să poţi respira mai bine sau ambele.

Efectul final al operatiei de rinoplastie este creșterea substanţială a încrederii în sine, produsă de modul în care iţi vei percepe emoţional noua formă a nasului și desigur, ușurinţa cu care vei putea respira. 
pareri forum rinoplastia pretul nasului frumos si sanatosRinoplastia modernă este o intervenţie chirurgicală puţin dureroasă, majoritatea pacienţilor declarand  postoperator că se așteptau la dureri mult mai mari. 

În general acest lucru este valabil și pentru umflarea și învineţirea pielii de sub ochi care apar în primele două zile după operaţie. 

Medicaţia administrată în primele 12 ore după operaţie reduce amploarea aceste simptome neplăcute.

În măsura în care dorești să corectezi un defect din naştere, o problemă medicală, un traumatism suferit la nivelul nasului, rinoplastia poate oferi un echilibru al proporţiilor care să te satisfacă pe deplin.

Este bine de luat în calcul următorul aspect: poţi avea așteptări să ai un nas mai frumos, mai bine proporţionat raportat la dimensiunile feţei, dar aspectele legate de viaţa personală  reprezinta cu siguranta o altă problemă. 

Înainte de operaţia de rinoplastie, ar trebui să faci o listă cu cel puţin trei lucruri care te deranjează la forma nasului tău și cum dorești să il modifici.

Pentru acest lucru pot fi necesare una sau mai multe consultaţii preoperatorii astfel încât să poţi epuiza toate necunoscutele, curiozităţile și temerile inerente inainte oricarui act medical. 

În egală măsură, anumite modificări pot fi sugerate de medicul chirurg având experienţa și ochiul format; acest plan final are întotdeauna niște limite și necesită un set de manopere chirurgicale. 

Deși complexe și laborioase, aceste manopere chirurgicale pot fi explicate oricărui pacient în termeni simpli și exemplificate cu fotografii înainte-după din portofoliul medicului ales.

După operaţie, vei putea respira pe nas imediat, datorită unor dispozitive medicale tubulare pereche din silicon, plasate intranazal, care susţin și protejează septul, numite „atele Doyle” (Doyle Airway Splint). 

Aceste atele sunt tolerate bine de cei mai mulţi pacienţi și se extrag cu ușurinţă, fără dureri, la 7-10 zile post-operator, odată cu firele de sutură vizibile. 

În funcţie de solicitările profesiei voastre, veti putea reveni la muncă după aproximativ două săptămâni. 

O parte din modificările aduse de operaţie se văd în primele săptămâni după intervenţie, însă rezultatul final al operatiei de rinoplastie va fi apreciat după o perioada de aproximativ 9-12 luni.