TOP 5 Suplimente Naturale Sanatatea femeii de la Candida Cleanse la Jarro-Dophilus Women.

Prin structura sa, organismul femeii este diferit si are nevoi specifice. Aveti grija de nevoile acestuia, nu-i ignorati mesajele de alarma, discutati cu medicul si integrati informat solutii naturale pentru mentinerea starii optime de sanatate.

De aceea va propunem un mic top al celor mai importamnte suplimente naturale care a ajuta la mentinerea sanatatii femeilor.

Top Cinci Suplimente Naturale pentru Sanatatea Femeii

1) CANDIDA CLEANSE Ajută la reducerea aderării și dezvoltării coloniilor fungice și bacteriene la nivel digestiv, uro-genital, oro-faringian și cutanat. Susține echilibrul pH-ului sistemului uro-genital.

Asigura reducerea dezvoltarii microorganismelor agresoare si echilibrarea raportului estrogen / progesteron.

2) URO-CARE WITH CRANACTIN Ajută la reducerea tulburărilor tractului urinar prin formula cu D‑manoză, merișor canadian și vitamina C.

Reduce aderarea bacteriei E.coli la celulele uroepiteliale si ajuta la eliminarea ei prin urina: blocheaza legatura dintre receptorii specifici de pe mucoasele tractului urinar inferior si superior si fimbrii (FimH si FimP), formatiunile filamentoase de pe suprafata bacteriei cu care aceasta se fixeaza pe mucoase

3) JARRO-DOPHILUS WOMEN Contribuie la îmbunătățirea echilibrului florei intime și a sănătății tractului urinar.

Conține bacterii benefice din genul Lactobacilli Astarte, testate clinic pentru rolul pe care-l au în microbiomul genital.

Regleaza actiunea citokinelor proinflamatoare secretate de celulele epiteliale intestinale si stimuleaza unele enzime proprii celulelor epiteliale ale tractului digestiv (invertaza, maltaza, alfa-galactozidaza, etc.)

4) PREMENSTRUAL SOLUTION Formulă complexă pentru reglarea ciclului menstrual și reducerea manifestărilor premenstruale neplăcute (dureri pelvine, spasme uterine, sângerări menstruale excesive).

5) VITEX 400mg Contribuie la echilibrarea sistemului hormonal feminin și favorizează fertilitatea.

Formula conține in compozitie extract din fruct de Vitex, 400 mg/ capsulă, și ajută la reglarea ciclului menstrual, reducerea manifestărilor premenstruale (iritabilitate, congestia sânilor, crampe abdominale) și a chisturilor ovariene.