Vitamine si MINERALE pentru frumusetea care se sustine din interior.

VITAMINE ȘI MINERALE DE CARE N-AR TREBUI SĂ UITĂM Preocuparea pentru aspectul fizic face ca femeile să fi ținut cel puțin o dietă pe parcursul vieții.

Optați pentru un regim echilibrat din punct de vedere nutritiv, chiar dacă nu slăbiți peste noapte!. 

Deficitul de micronutrienți (vitamine și minerale) este ceva comun când ținem diete, susțin în unanimitate cercetările.

Vitaminele și mineralele nu îngrașă, dimpotrivă, funcționează ca niște coenzime, ajutând organismul să-și îndeplinească funcțiile și să producă energie.
pareri forumuri vitamine si minerale pentru frumusete

Dacă faceți și sport, este și mai important să administrați un complex de vitamine și minerale, pentru a suplini pierderile de micronutrienți.

Osteoporoza și problemele osoase sunt afecțiuni care pot fi abordate din timp, printr-un aport susținut de vitamina D.

După menopauză, monitorizați-vă densitatea osoasă și asigurați-vă că aveți un aport optim de calciu și de vitamina K

FRUMUSEȚEA SE SUSȚINE DIN INTERIOR ȘI ÎN TIMP 

Expresie a sănătății și a grijii, frumusețea face parte din preocuparea oricărei femei.

Putem să menținem și să limităm efectele trecerii timpului asupra frumuseții adăugând în rutina noastră câteva ingrediente.

Protecția solară este prima și cea mai importantă cremă antiîmbătrânire. Folosiți produse cu factor de protecție solară, adaptate tipului de ten, pe tot parcursul anului. 

Vitamine și minerale – vitaminele cu efect antioxidant A, C și E contribuie la protecția pielii împotriva razelor UV, îmbunătățesc structura acesteia și sunt aliați buni în lupta cu îmbătrânirea. 

Complexul de vitamine B este studiat pentru efectele benefice în dermatită (biotina) și proprietățile antiinflamatorii (niacina).

Zincul are un rol important în sinteza de colagen și este recomandat ca terapie complementară în probleme precum: acnee, eczeme sau psoriazis.

Acidul hialuronic este un alt ingredient valoros. Acesta este responsabil, printre altele, de hidratarea fibrelor de colagen de la nivelul pielii, menținându-le elasticitatea și tonusul. 

Odată cu înaintarea în vârstă, concentrația de acid hialuronic din epidermă scade, motiv pentru care avem nevoie de un aport extern.