Bioactive Caffeine pareri gel AntiCelulitic Elmiplant. Raport pret calitate bun.

Bioactive Caffeine Elmiplant, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,62.

1. Sentiment Pozitiv - 2,40
2. Sentiment Negativ- 0,80
3. Sentiment Neutru - 2,80

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Bioactive Caffeine (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,31
Certitudine - 0,58
Grad de inhibitie - 0,16
Bioactive Caffeine Gel pareri forumuri tratamente celulita

Emotia parerilor referitoare la Bioactive Caffeine (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,60
Surpriza - 0,52

Bioactive Caffeine Gel de la Elmiplant (preț aproximativ de 23.30 de lei) are in compozitie o formulă inovatoare ce acționează direct asupra zonelor cu depuneri de grăsime, redefinind conturul corpului.

Cafeaua verde 100% naturală, cu efect antioxidant puternic, ajută la detoxifierea pielii, pentru ca aceasta să devină în timp mai netedă și mai catifelată. 

În plus, gelul Bioactive Caffeine stimulează microcirculația și te ajută să scapi de acei centimetri în plus care te împiedică să porți rochițele preferate.

Bioactive Caffeine Gel are o textură ușoară, care se absoarbe instantaneu, lăsând o senzație răcoritoare plăcută pe piele și un miros delicat.

Datorita texturii fondante, Bioactive Caffeine Gel se uniformizeaza usor si intra rapid în piele, fara a lasa o pelicula grasa, asadar materialele textile nu risca sa ramâna patate – procesul de alegere a tinutei poate începe imediat dupa aplicarea produsului, fara emotii!

Mai mult, îmbunătățește producția fibrelor de colagen și elastină, pentru o siluetă mai fermă, mai zveltă, redefinită. 

Pielea își redobândește elasticitatea, stratul adipos este vizibil redus, iar tu poți pierde până la 4 cm din circumferința coapselor și a abdomenului în decurs de numai o lună.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.