CV Dr. Alexandrina Cringeanu. Biografie profesionala medic oncolog Global Wellness System.

Conform CV-ului, de profesie medic oncolog în cadrul Centrului de Recuperare si Medicina Integrativa Global Wellness System, Alexandrina Cringeanu a ales o alta abordare de studiu si tratament pentru cauzele suferintei si durerii provocate de cancer.

Dr. Alexandrina Cringeanu Medic primar Oncologie Medicala – Institutul Oncologic Bucuresti, Clinica Amethyst, in prezent Centrul medical al Fundatiei Sfantul Spiridon Vechi, cu specializari in diverse cursuri de Medicina Integrativa.

Alexandrina Crîngeanu crede cu tarie ca fiecare om îsi doreste sa traiasca o viata plina de sanatate, bucurie si împlinire.
biografia dr alexandrina cringeanu pareri pacienti

În acelasi timp, crede ca fiecare dintre noi are o misiune divina în aceasta viata.

Misiunea ei este sa ajute oamenii sa fie sanatosi, adica sa aiba o minte relaxata si  pozitiva, intr-un corp plin de vitalitate si  un suflet in pace si armonie.

Alexandrina Crîngeanu a ales ca specialitate Oncologia Medicala si 12 ani a tratat cu daruire pacientii de la Institutul Oncologic Bucuresti, mii de oameni diagnosticati cu boala numita cancer.

Misiunea medicului Alexandrina Crîngeanu este să promoveze  sănătatea şi astfel să ajute oamenii să-şi trăiască viaţa plini de vitalitate, bucurie şi armonie.

În acord cu tot ceea ce a studiat şi a experimentat, are acum următoarele convingeri: noi, oamenii, suntem minte, corp şi suflet şi avem capacitatea naturală de a ne vindeca; starea de sănătate optimă înseamnă o minte relaxată şi pozitivă, într-un corp plin de vitalitate şi energie, cu un suflet în pace şi armonie.

Protocoalele medicale din cadrul Centrului de Recuperare si Medicina Integrativa Global Wellness System au la baza scanarea multidimensionala cu dispozitivul Matrix Drops Computer si dispozitivul Acugraf pentru evaluarea si documentarea starii energetice a meridianelor, urmate de terapiile cu tehnologiile Nanopulse Papimi , Immunotic , Safe Laser , combinate cu sedinte de drenaj limfatic si reflexoterapie , protocoale completate de dieta ketogenica personalizata pe baza testului de intoleranta alimentara ImuPro300 , detoxifiere pe baza de acizi humici si fulvici , remineralizare cu Biocean –Plasma Quinton .

Ca terapie ambulatorie, specialistii Centrului de Recuperare si Medicina Integrativa Global Wellness System recomanda: plasturii energetici Power Strips pentru terapia durerii , regenerare celulara , detoxifiere prin absorbtia transdermica a fitoplanctonului marin , germaniului si a ginsengului rosu coreean; Terapia Alpha Sphere pentru armonizare corp , minte, suflet, beneficiile imediate fiind efectele de relaxare si biostimulare , reducerea stresului, anxietatii , relaxarea profunda, reîncărcare energetică, creșterea creativității.

Pareri si opinii Dr. Alexandrina Cringeanu:
  • Atentia acordata aspectelor mentionate de pacienti in legatura cu starea de sanatate: 4,5
  • Promptitudinea raspunsului in situatii critice: 4,5
  • Oferirea informatiilor medicale pe intelesul pacientilor : 4,3
  • Sprijinirea atitudinii pozitive a pacientilor: 4,2
  • Disponibilitatea in relatia cu pacientii: 4,6
  • Disponibilitatea in relatia cu apartinatorii: 4,5