Dent Estet Summer Smile Festival Tratamente Stomatologice cu 50% reducere si un premiu de 5000 euro.

Clinica Stomatologica Dent Estet gazduieste Summer Smile Festival 2018, un eveniment destinat atât pacientilor noi, cât si celor existenti. 

Desfășurarea ofertei promotionale Dent Estet pe săptămâni

1) Săptămâna Proxilaxiei (periaj, detartraj, air-flow, fluorizare) – 50% reducere – 40 de bilete
2) Săptămâna Albirii – 50% reducere pentru toate tipurile de albire (albire cu laserul Epic Biolase, albire cu lampa Zoom Power, albire cu gutiere Opalescence) – 30 de bilete
castiga tratamente stomatologice dent estet la concursul cu premii
3) Săptămâna Obturațiilor – 30% reducere la obturații fizionomice – 30 de bilete
4) Săptămâna Aparatelor Dentare (invizibile) – Incognito și Invisalign – 15% reducere – 20 de bilete

Pentru următoarele săptămâni, tematica va fi anunțată pe parcursul campaniei, în funcție de cererile venite din partea pacienților.

La finalul concursului Dent Estet, cei care au participat la Summer Smile Festival pot câștiga marele premiu: un Smile Makeover în valoare de 5000 de euro

Pentru a fi înscriși în concurs, pacienții trebuie să achiziționeze oricare 2 bilete, adică oricare 2 tratamente din cadrul festivalului.

Concursul DENT ESTET continuă în social media: persoanele înscrise trebuie să împartă bucuria celui mai frumos zâmbet cu toți prietenii lor din mediul online, însoțită de un text creativ legat de unul dintre tratamentele pe care le-au încercat în cadrul Summer Smile Festival. 

Postarea trebuie să conțină hashtag-ul #SmileFestival și #FanDentEstet. Câștigătorul va fi cel care va acumula cele mai multe reacții.

Mai multe informații despre surprizele fiecărei săptămâni sunt disponibile aici și pe paginile Dent Estet de Facebook și Instagram.

Dent Estet Summer Smile Festival, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,59.

1. Sentiment Pozitiv - 2,40

2. Sentiment Negativ- 0,60

3. Sentiment Neutru - 2,00