Medicul Kerem Okutur a doua opinie medicala GRATUIT la Medical Park din Constanta.

Prof. dr. Kerem Okutur, vine în Constanța, sâmbătă, 21 iulie 2018., pentru a oferi gratuit a două opinie medicală pentru pacienţii din România de peste 18 ani, suspectați sau diagnosticați cu cancer.

Consultațiile de specilaitate oferite gratuit de Prof. dr. Kerem Okutur vor avea loc la sediul Medical Park din Constanța, bvd. Mamaia nr. 231, et. 3 (interfon 033). 

Pentru programări, pacienţii pot suna la reprezentantul din România al Grupului Internațional de Spitale Medical Park, la 0727593533 sau prin e-mail, la adresele office@medicalparkromania.com sau aura@medproper.com.
gratuit a doua parere medicala medical park romania

Grupul Medical Park deserveste pacienti în 25 de spitale situate în 17 orase din Turcia.

În momentul de fata este actorul principal al sectorului medical, având peste 428.500 mp, 166 de sali de operatie, 3506 paturi si peste 11.000 de angajati.

Indiferent de statul social si economic, serviciile de acces la asistenta medicala la standarde internationale sunt bazate de principiul „sanatate pentru toti”.

Conform CV-ului, Kerem OKUTUR a absolvit cursurile Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii Cerrahpaşa şi a primit titlul de Doctor în Medicină. 

De asemenea, a absolvit cursurile de specializare în cadrul Spitalului Universitar de Cercetare Istanbul Şişli Etfal şi a devenit medic specialist în Boli Interne. A doua specializare în domeniul Medicinii Oncologice a obţinut-o în cadrul Facultăţii de Medicină din Universitatea Istanbul Bilim.

După finalizarea cursurilor de specializare în anul 2013, profesor Sadi Kerem OKUTUR a ocupat postul de profesor asociat în cadrul Catedrei de Oncologie a Facultăţii de Medicină a Spitalului Istanbul Bilim, iar între anii 2013-2016 a lucrat ca şi cadru universitar în cadrul Facultăţii de Medicină a Universităţii Acibadem. 

În prezent, Kerem OKUTUR îşi continua activitatea profesională în cadrul Spitalului Medical Park Bahcelievler. 

De asemenea, acesta este membru al Asociaţiei Oncologice Multidisciplinare, Societatea de Oncologie Medicală (ESMO), Asociaţia Turcă pentru Cancer, Asociaţia Turcă pentru Oncologie Medicală şi Asociaţia pentru Oncologie Imunitară.